TDC vælger Ericsson til at drive 5G-netværk:100 folk flyttes, pilottest parat til sommer og 4G opdateres

Den amerikanske skuespiller Richard Gere går også ind for konceptet Engodsag.dk. Her ses han med stifterne Jonathan Løw (th) og Mads Ellegaard.

Danskere vil være velgørenhedens Skype

Mændene bag konceptet Engodsag.dk, der kombinerer danskeres indkøb på nettet med velgørenhed, udvider forretningen til USA og seks andre europæiske lande.

Det danske velgørenhedskoncept, Engodsag.dk, der gør det gratis at støtte velgørende formål ved at handle i bestemte butikker på internettet, udvider forretningen geografisk til USA og seks europæiske lande.

Folkene bag Engodsag.dk håber ligefrem, at den internationale version af hjemmesiden bliver velgørenhedens svar på Skype.

Aftaler med
4.000 e-butikker

Når startskuddet lyder i USA til foråret, har Engodsag.dk indgået aftaler med i alt flere end 4.000 online virksomheder – heraf 1.200 alene i USA.

Det er firmaer som Dell, Iceland Air og Yves Rocher, der alle giver en del af deres omsætning til velgørende formål – hvis blot brugeren køber ind via Engodsag.dk.

"Vi tror på, at Engodsag.dk kan betyde en revolution i den måde, der samles penge ind på til velgørende formål. Vores lille velgørende program,
Det Gode Program, gør det både meget simpelt og gratis at hjælpe for forbrugeren.

Derved har vi ligesom Skype skabt et gratis alternativ til noget, der fandtes i forvejen, men tidligere kostede penge," siger Jonathan Løw, som er en af stifterne af Engodsag.dk.

Når 10 millioner amerikanere
Engodsag.dk drives fra Århus, hvor antallet af medarbejdere er udvidet fra syv til 14 mand.

"Vi har indgået strategiske partnerskaber med virksomheder, der tilsammen har mere end 10 millioner brugere i USA – og der kommer mere end 100.000 nye til hver uge," siger Mads Ellegaard, der også var med til at stifte Engodsag.dk tilbage i 2005.

Bestemmer selv modtageren
Det gode i Engodsag.dk består i, at de deltagende virksomheder donerer penge til velgørende formål, når en af hjemmesidens brugere via sitet engodsag.dk handler hos en af de tilknyttede virksomheder.

Brugerne, der køber ind, bestemmer selv suverænt hvilken hjælpeorganisation, der skal modtage donationen. Engodsag.dk har på denne vis indsamlet mere end 2,9 millioner kroner til velgørende formål.

Blandt de organisationer, der modtager hjælp på denne måde, er Aids-Fondet, Verdensnaturfonden WWF, Ældresagen og Røde Kors.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
En ny udbudslov kan se dagens lys i 2020: Få overblikket her
Evalueringen af den nuværende udbudslov blev sat i gang, da erhvervsminister Rasmus Jarlov udsendte et høringsbrev i demcember 2018. Lovforslaget og eventuelle ændringer forventes at ligge klar i 2020.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.