Artikel top billede

Telia siger farvel og tak til dansk Debitel-stifter

Et år efter milliard-opkøbet af Debitel i Danmark siger Telia farvel og tak til selskabets stifter og administrerende direktør gennem 11 år, Per Lyngbak Nielsen. Ny mand på posten er Søren Abildgaard.

Telia vinker et år efter opkøbet af den danske afdeling af Debitel farvel til selskabets stifter og administrerende direktør, Per Lyngbak Nielsen.

Per Lyngbak Nielsen etablerede Debitel i Danmark – der for nylig skiftede navn til Call me - for 11 år siden, og han har været en markant profil i den danske telebranche som selskabets administrerende direktør lige siden.

Per Lyngbak Nielsen fratræder i dag, da han har fået et nyt job uden for telebranchen, hvor han begynder 1. april.

”Jeg etablerede Debitel/Call me og har haft 11 uhyre dynamiske år. Men skal jeg nå endnu en spændende opgave, så er det nu, det skal ske,” siger han.

Smertefri proces

Telia beklager Per Lyngbak Nielsens fratræden og udtrykker taknemmelighed over, at han blev på posten, indtil Telia nåede i mål med sidste års milliardopkøb af Debitel.

"Per Nielsen har udført et fantastisk arbejde med at starte og udvikle Debitel/Call me, og han har været afgørende for den smertefri proces med at skifte alle kunderne over til Telias netværk. Det har ikke været en let opgave, men har krævet stærkt lederskab,” siger Jesper Brøckner, administrerende direktør i Telia og bestyrelsesformand for Debitel/Call me.

Per Nielsen afløses af Søren Abildgaard, der allerede fra 1. marts bliver ny direktør for Debitel/Call me.

Han står i dag i spidsen for kundeservice, HR og Kommunikation i Telia Mobility Services i Danmark.

Søren Abildgaard har tidligere slået sine folder hos Mobilix, Orange og Telia og har blandt andet været marketingdirektør i både Orange og Telia.

Han har det seneste år haft fokus på genopbygningen af Telias kundeservice.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere