Artikel top billede

Københavnske SAP-konsulenter har grønne fingre

Klima-it: SAP konsulenthuset March IT i København vil være grøn med de grønne og kaster ressourcer efter et nyt forretningsområde - SAP-systemer til miljø, sikkerhed og sundhed.


Vi er på vej mod et klimatopmøde, og mange virksomheder indser, at der er penge i at satse grønt og miljøvenligt.

Således også det københavnske SAP konsulenthus March IT, der i forbindelse med et strategiskifte sidste efterår, besluttede at satse på EHS (Environmental Health Safety), der er et marked i vækst.

Grønne regnskaber

EHS omfatter indsamling og integrering af miljø- og sikkerheds-relaterede data til SAP-systemer og har betydning i forhold til eksempelvis grønne regnskaber og rapportering til myndigheder.

For March IT har EHS-systemer samtidig den fordel, at de som regel indeholder mange mobile elementer. På den måde kan March IT udnytte sin ekspertise inden for brug af mobiltelefoner og håndholdte terminaler i større SAP-systemer.

Konceptet EHS har nok vind i sejlene til, at March IT overvejer at ekspandere yderligere i udlandet. På nuværende tidspunkt sælger selskabet sine EHS-løsninger i Danmark og Sverige.

"Det er vigtigt at få skabt systemer, der hjælper virksomheder med at blive mere grønne," siger Jim Hagemann Snabe, der har titel af Corporate Officer og ansvaret for al applikationsudvikling, der har med SAP Business Suite at gøre.

Tre forretningsområder

March IT satser i dag på tre forretningsområder: EHS (Environmental Health Safety), mobile SAP-løsninger og logistik. I sidstnævnte forretningsområde arbejder March IT fortsat med body shopping, fordi firmaets erfarne specialister i logistikprocesser til store SAP-systemer er meget eftertragtede.

"Hos March IT har vi altid været dygtige til at bygge og rationalisere logistikprocesser. Vi hjælper større SAP-brugere med at strømline og forædle deres systemer, så de kan mærke en positiv forskel i drift og bundlinje," siger Nils Overgaard, administrerende direktør, March IT.

March IT nåede i 2007 en omsætning på godt 42 millioner kroner svarende til en vækst på 20 procent. Resultatet før skat landede på 1,6 millioner kroner, hvilket er 50 procent mere end året før.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere