Dansk Bredbånd hæver priser til det dobbelte

Kunderne i Dansk Bredbånd skal til at betale meget mere for deres internet og telefoni.

Dansk Bredbånd hæver priserne markant.

Prisen for en 10/10 mbit forbindelse bliver hævet til 299 kroner fra 199 kroner. Samtidig introducerer man et nyt produkt, der giver en 4/4 mbit til 199 kroner.

Prisen for telefonsamtaler bliver hævet til det dobbelte, nemlig fra 10 øre i minuttet til 20 øre i minuttet.

"Vi bliver nødt til at hæve priserne på grund af øgede netomkostninger og stigende omkostninger til indholdsleverandørerne, men vores priser er stadig fuldt ud konkurrencedygtige på markedet," siger selskabets bestyrelsesformand, Svenn Dam.

Prisstigningen kommer efter Dansk Bredbånd fornylig gennemførte tvangsopgraderinger.

Hos konkurrenten ComX har man en 10/10 mbit forbindelse for 189 kroner samtidig med, at man kan få en 25/25 mbit forbindelse til 299 kroner.

Udmeldingen bliver mødt med utilfredshed.

"Vi ser os efter en anden udbyder i øjeblikket. Den måde, man har behandlet kunderne på i firmaet, er uhørt," siger Jesper E. Siig, formand for Dalgas Have Net, en internetforening på Frederiksberg med 400 medlemmer.

"Det er meget mærkeligt, at man ikke også hæver prisen for kabel-tv, når nu man mener, at prisstigningen er nødvendig i forhold til indholdsleverandørerne."

Underskudsforretning i millionklassen
Dansk Bredbånd har leveret dundrende millionunderskud de seneste par år. Samtidig er egenkapitalen faldet med knap 200 millioner kroner de sidste to år.

Firmaet har skiftet direktør fire gange i løbet af de sidste to år. Sidst for en måned siden hvor tidligere administrerende direktør Svend Erik Thomsen fratrådte sin stilling.

Det er nu op til Andreas Fibiger Nørfelt, der er blevet konstitueret administrerende direktør, at få selskabet på fode.

Det har ellers været driftsdirektøren, Michael Buchholz, der har ledet den daglige drift i de sidste par måneder.

Den danske fiberbranche har i de seneste par måneder været ramt af konkurs og afgående direktører.

Svenn Dam fortæller, at man i Dansk Bredbånd ikke har brug for yderligere kapitaltilførsel i 2009.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Customer engagement - sådan skaber succesfulde virksomheder en stærk kundeloyalitet

Der findes ikke mange virksomheder, der med succes er taget på rejsen mod den digitale transformation, der ikke har satset målrettet på at forstå deres kunder og udvikle forholdet til deres kunder med det mål at skabe den allerbedste kundeoplevelse. Med data kan man få en dyb forståelse for sine kunder og få indsigt i, hvordan de agerer, og hvordan de vil agere. Vi sætter fokus på nye forretningsmodeller der skaber loyale kunder.

09. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Awareness og god it-sikkerhedskultur

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige. For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

10. juni 2020 | Læs mere


Digital CxO Lounge: Kom med forrest i kampen for bedre cybersikkerhed

Store danske virksomheder er blevet hacket med store tab til følge. Der kommer hele tiden nye cybertrusler til - senest har Corona-krisen vist sig at være arnested for nye måder at kompromittere borgernes og virksomhedernes it-sikkerhed på. Hvordan er vi som samfund gearet til at modstå en fjende, vi ikke kender? Og vil vi kunne modstå en cyberkrise parallelt med Corona-krisen?

16. juni 2020 | Læs mere


Premium
Staten blev advaret om store negative konsekvenser ved Netcompanys corona-app
Den corona-app, som Netcompany i øjeblikket udvikler for staten, baserede sig i første omgang på en dataindsamlingsmodel, der kunne få meget store negative konsekvenser for borgerne, lød advarslen fra en privacy-konsulent som styrelsen havde hyret.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?