Artikel top billede

Frank Rasmussen solgte tidligere Telmore, og i dag er det så BiBoB, han sælger.

Telenor køber Frank Rasmussens BiBoB

Opdateret: Den norske telegigant køber lavprisselskabet BiBoB for 93 millioner kroner. Sælgeren Frank Rasmussen er en glad mand.

Telenor opruster nu på det danske mobilmarked for lavpristelefoni. I forvejen sidder selskabet på CBB Mobil, og i dag har selskabet købt BiBoB for 93 millioner kroner.

"BiBoB har på rekordtid skabt flotte resultater og opbygget en sund mobilforretning med 69.000 kunder. Vi vil fortsætte dette arbejde og bygge videre på BiBoB-brandet," siger Henrik Clausen, der er administrerende direktør i Telenor Danmark, i en pressemeddelelse.

I forvejen sidder Telenor også på varemærkerne Sonofon og Cybercity, som til sommer skifter navn til Telenor.

"Telenor ønsker løbende at styrke sin position i Danmark og møde kunderne, hvor de er. Ambitionen om løbende at styrke vores markedsposition kan dels nås gennem organisk vækst, dels via opkøb. Vores køb af BiBoB i dag er et godt eksempel på det sidste," fortæller Henrik Clausen.

Med dagens køb overtager Telenor et mobilselskab, som i forvejen lejede sig ind på Telenors netværk.

Frank Rasmussen gør det igen

Sælgeren af BiBoB er Frank Rasmussen, som nu for tredje gang scorer den helt store gevinst. Først solgte han bredbåndsselskabet Image Scandinavia, derefter Telmore og nu sælger han BiBoB. Frank Rasmussen ønsker ikke at udtale sig om købet, da Computerworld fanger ham på mobilen.

"Jeg har aftalt med Telenor, at jeg ikke besvarer noget før pressemødet klokken 12," siger Frank Rasmussen til Computerworld.

Kan jeg spørge, om du er en glad mand?

"Jeg er en glad mand, men det er jeg altid. Det var jeg både før og efter."

Selskabet blev solgt for 93 millioner kroner, men han vil heller ikke afsløre, hvor meget der røg ned i hans egen lomme.

"Men du kan se, at jeg er hovedaktionær," siger han.

Frank Rasmussen vil sammen med Telenor gå i detaljer omkring handlen på et pressemøde klokken 12, men BiBoB-direktøren når lige at få klemt med, at det også er med "vemod", at han nu sælger selskabet.

Købet træder i kraft per dags dato, melder Telenor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere