Frank Rasmussen solgte tidligere Telmore, og i dag er det så BiBoB, han sælger.

Telenor køber Frank Rasmussens BiBoB

Opdateret: Den norske telegigant køber lavprisselskabet BiBoB for 93 millioner kroner. Sælgeren Frank Rasmussen er en glad mand.

Telenor opruster nu på det danske mobilmarked for lavpristelefoni. I forvejen sidder selskabet på CBB Mobil, og i dag har selskabet købt BiBoB for 93 millioner kroner.

"BiBoB har på rekordtid skabt flotte resultater og opbygget en sund mobilforretning med 69.000 kunder. Vi vil fortsætte dette arbejde og bygge videre på BiBoB-brandet," siger Henrik Clausen, der er administrerende direktør i Telenor Danmark, i en pressemeddelelse.

I forvejen sidder Telenor også på varemærkerne Sonofon og Cybercity, som til sommer skifter navn til Telenor.

"Telenor ønsker løbende at styrke sin position i Danmark og møde kunderne, hvor de er. Ambitionen om løbende at styrke vores markedsposition kan dels nås gennem organisk vækst, dels via opkøb. Vores køb af BiBoB i dag er et godt eksempel på det sidste," fortæller Henrik Clausen.

Med dagens køb overtager Telenor et mobilselskab, som i forvejen lejede sig ind på Telenors netværk.

Frank Rasmussen gør det igen
Sælgeren af BiBoB er Frank Rasmussen, som nu for tredje gang scorer den helt store gevinst. Først solgte han bredbåndsselskabet Image Scandinavia, derefter Telmore og nu sælger han BiBoB. Frank Rasmussen ønsker ikke at udtale sig om købet, da Computerworld fanger ham på mobilen.

"Jeg har aftalt med Telenor, at jeg ikke besvarer noget før pressemødet klokken 12," siger Frank Rasmussen til Computerworld.

Kan jeg spørge, om du er en glad mand?

"Jeg er en glad mand, men det er jeg altid. Det var jeg både før og efter."

Selskabet blev solgt for 93 millioner kroner, men han vil heller ikke afsløre, hvor meget der røg ned i hans egen lomme.

"Men du kan se, at jeg er hovedaktionær," siger han.

Frank Rasmussen vil sammen med Telenor gå i detaljer omkring handlen på et pressemøde klokken 12, men BiBoB-direktøren når lige at få klemt med, at det også er med "vemod", at han nu sælger selskabet.

Købet træder i kraft per dags dato, melder Telenor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Mystikken breder sig om pludselig fyring af Waoo-topchef efter alvorlige beskyldninger: Selskabet er fuldkomment tavst
Mystikken breder sig om årsagen til, at Waoo med øjeblikkelig virkning har fyret topchef Jørgen Stensgaard. Spørgsmålene hober sig op, men der er total tavshed hos Waoo og selskabets bestyrelse, der ikke vil stille op til interview. Her er hvad, vi ved.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.