Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Apple: Derfor blokerer vi for Google Voice

Apple har nu svaret på, hvorfor selskabet har blokeret for Googles telefoni-tjeneste på iPhone.

Apple har meddelt, hvorfor selskabet har blokeret for Google Voice på iPhone.

Selskabet siger, at det skyldes, at Google-programmet erstatter Apples eget telefoni- og sms-interface på iPhone - og Apple siger samtidig, at man ikke har afvist Google, men blot har brug for længere tid til at se nærmere på den nye telefoni-løsning.

Det skriver blandt andre nyhedsbureauet AP, men samtidig skriver Financial Times, at det er Apples kontrakt med teleselskabet AT&T , der er årsagen til, at Apple har blokeret for Google Voice.

I et brev til Apple havde FCC, Federal Communications Commission, blandt andet bedt Apple forklare, hvorfor Google Voice og andre applikationer ikke kan optages i selskabets App Store. FCC var "interested in a more complete understanding of this situation."

I følge Financial Times har Apple nu svaret, at AT&T kva sin kontrakt med Apple om at være den eneste forhandler af iPhone i USA har mulighed for at nedlægge veto over for bestemte applikationer.

Blokerer for Skype

Tidligere har Apple og AT&T blandt andet besluttet, at Skype-applikationen til iPhone (se test her) kun må kunne anvendes på WiFi-netværk og ikke over det almindelige mobil-netværk.

Nu svarer svarer de to selskaber dog, at "Vi planlægger at tage et frisk kig på mulige godkendelser af VoIP-kapaciteterne på iPhone på AT&T's 3G-netværk."

Her i Europa har IP-telefoni-applikationerne også tidligere skabt røre i iPhone-land. Den tyske telegigant Deustche Telekom har forbudt brugen af Skype på deres iPhone.

Det forbud fik efterfølgende EU's telekommissæt Viviane Reding til at true med lovgiving på området for at sikre forbrugernes frie valg.

Et argument fra teleselskabernes side er dog, at VoIP og andre krævende tjenester over 3G-nettet kan sløve netværket så meget, at det går ud over stabiliteten og hastigheden.

Her kan du se en video om den omstridte tjeneste fra Google:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere