Windows 7-opgradering snurrer i uendeligt reboot

Uendelige reboots er virkeligheden for en stor mængde Microsoft-kunder, der har forsøgt at opdatere Windows Vista til Windows 7. Microsoft er i gang med at undersøge årsagen.

Flere Microsoft-kunder har siden fredag luftet deres vrede og fortvivlelse over uendelige reboots i forbindelse med opgradering fra Windows Vista Home Premium til Windows 7 Home Premium 32-bit.

De mange frustrationer har fået luft på Windows-fabrikkens egen hjemmeside, hvor brugerne forsøger at hjælpe og berolige hinanden.

Blandt andre Windows-brugeren "Bryan" har måttet installere det nye styresystem frem for at nøjes med opgraderingen.

"Det er irriterende, at man skal geninstallere alting, men i det mindste er jeg oppe og køre nu (med Windows 7, red.)... Held og lykke til alle," lyder det fra "Bryan" på Microsoft-forummet.

Andre har været knap så heldige:

"Virkelig ærgerligt. Der var alle løfterne om stabilitet og simplicitet, og nu er der så mange problemer med installationen. Jeg kan ikke få adgang til min laptop, og jeg kan heller ikke skifte tilbage til Vista," lyder det fra "Derrty".

Microsoft kaster aben videre
Microsoft har dog været på banen blandt andet personificeret i supporteren "Kevin", der forsøger at gyde olie på vandene i debatten ved at kalde de uendelige software-opdateringer for "isolerede tilfælde", da flere af blogbrugerne har købt deres opdatering hos den store amerikanske software-e-handler Digital River.

Han tilskynder River Digital-kunderne til at kontakte Digital River, hvis de har købt Windows 7-opdateringen der.

Men frustrationerne på forummet afslører, at der er mange forskellige former for Windows 7-køb. Enkelte kommer oven i købet fra Microsofts egen online-butik.

Microsoft-supporten "Kevin" opfordrer alle brugere til at brænde ISO-filen ved lavest mulige hastighed for ikke at forstyrre installationsdisken. Samtidig fortæller han også brugerne, at de skal køre CRC-kodetjek på ISO-imaget for at se om, der skulle være datafejl i forbindelse med download.

Handicappet PC
Microsoft har også spurgt brugerne, om de kan oplyse mere specifikt om problemerne med opdateringen mellem de to Windows-programmer for at kunne yde den bedst mulige støtte.

Men ikke alle Windows-brugere er lige nemme at få i tale. Enkelte benytter simpelthen bare lejligheden til at rase ud.

"Hvordan kan Windows 7 være så elendigt udviklet, at der overhovedet BEHØVER at være løsninger til installationsproblemer?" lyder det retoriske spørgsmål fra "Chimaera717", som senere modtog en marketing-mail fra Microsoft med overskriften: "Windows: Din PC, helt enkelt."

"Jeg har virkelig lyst til at sende Microsoft en mail med ordlyden: Windows 7: Min PC, helt handicappet," raser "Chimaera717".

I forbindelse med servicepakke 3 til XP var der også problemer med uendelige reboots, der fandt sted på AMD-maskiner og kunne afhjælpes ved at disable intelppm.sys.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Business intelligence: Selvbetjening og automatisering styrker din BI-løsning

En ny generation af løsninger inden for business intelligence og analytics skaber helt nye muligheder for, at man kan anvende analyserne mere aktivt i dagligdagen til at styrke forretningen.

21. august 2018 | Læs mere


Content management: Optimér din digitale tilstedeværelse på tværs af platforme

Et velfungerende CMS-system er fundamentet under enhver organisations digitale tilstedeværelse. Med det rigtige CMS kan du øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer. På dette formiddagsseminar får du præsenteret nogle af de bedste CMS-løsninger i markedet lige nu.

22. august 2018 | Læs mere


Infrastruktur – on premise, outsourcing eller cloud?

Det er vigtigere end nogensinde at have et stabilt, effektivt og sikkert it-driftsmiljø. Hør om de nyeste teknologier og løsninger. Hør også om de nyeste cloudløsninger der muliggør Infrastruktur as a Service (IaaS), samt mulighederne for outsourcing. På det gratis formiddagsseminar bliver du klædt på til at træffe de afgørende beslutninger om fremtidens infrastruktur i din virksomhed.

23. august 2018 | Læs mere


Premium
Robotterne udfører i dag 100 mands arbejde: Lån & Spar Bank har firedoblet antallet af kundemøder ved hjælp af robotter
Fra Computerworlds arkiv: Lån & Spar Bank har kæmpesucces med robotter, der i dag udvikles af fire særlige udviklere. "De fire medarbejdere har indtil nu udviklet robotter, som udfører et arbejde det vil kræve 100 medarbejdere at udføre manuelt," siger it-direktør Casper Gjerris.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.