I dag solgte Mads Veiby mobilselskabet M1, som han igennem mere end seks år har bygget op. Foto: M1

M1-handel belønner iværksætter for seks års arbejde

Iværksætteren Mads Veiby kastede sig i 2003 ud i en benhård konkurrence på telemarkedet med mobilselskabet M1. I dag kom belønningen for det hårde slid.

De sidste ni måneder har Mads Veiby sonderet markedet for et muligt salg af sit hjertebarn, mobilselskabet M1.

I dag lykkedes det ham så endelig at sælge selskabet til Telmore og TDC-koncernen for en uoplyst pris.

"Du får mig ikke til at sige noget om prisen, men du må gerne citere mig for, at jeg er en glad og tilfreds mand," fortæller Mads Veiby om aftalen med Telmore.

Han stiftede i 2003 firmaet M1 sammen med Thomas Havemann, og det er altså det arbejde, der i dag ganske givet kaster millioner af sig. Dermed siger Mads Veiby farvel til ejerskabet over en virksomhed, som han i mere end seks år har været med til at bygge op.

Iværksætteren, der også har drevet online-lotto, står dog ikke med en dårlig følelse i kroppen, beretter han.

"Det er faktisk slet ikke så slemt, for jeg er 100 procent overbevist om, at den kommer i gode hænder. Men jeg har tænkt meget over det, for det er jo ikke sådan, at det er fra den ene dag til den anden. Jeg har været igennem det her i ni måneder for ligesom at kunne forberede mig på det," siger Mads Veiby.

M1 skal tage næste skridt
M1 har i dag over 100.000 kunder, og selskabet omsætter for over 100 millioner kroner. Skal virksomheden vokse yderligere, skal der ske noget nyt, mener han.

"Hvis vi skal bringe det her videre til næste niveau med 200.000 til 300.000 kunder, så mener vi egentlig, at det er det rigtige for os nu at gå ud og sætte butikken til salg og få nogle nye ejere ind, der kan være med til at løfte op på næste niveau," fortæller Mads Veiby.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Find den rette model til din organisation: Ny guide til outsourcing er fyldt med tips & tricks
Mængden af outsourcede it-opgaver er steget støt over de sidste 10 år. Det giver mening, for samtidig er kompleksitet og forretningens forventninger til hastighed også steget. Men outsourcing er også et strategisk valg. For skal du hyre direkte, gennem en leverandør eller skabe dit eget sourcingselskab? Og hvad er fordele - og ulemper ved hver model? Det får du en række konkrete bud på hvor 5 relationship modeller og 3 prismodeller gennemgås og evalueres.