I dag solgte Mads Veiby mobilselskabet M1, som han igennem mere end seks år har bygget op. Foto: M1

M1-handel belønner iværksætter for seks års arbejde

Iværksætteren Mads Veiby kastede sig i 2003 ud i en benhård konkurrence på telemarkedet med mobilselskabet M1. I dag kom belønningen for det hårde slid.

De sidste ni måneder har Mads Veiby sonderet markedet for et muligt salg af sit hjertebarn, mobilselskabet M1.

I dag lykkedes det ham så endelig at sælge selskabet til Telmore og TDC-koncernen for en uoplyst pris.

"Du får mig ikke til at sige noget om prisen, men du må gerne citere mig for, at jeg er en glad og tilfreds mand," fortæller Mads Veiby om aftalen med Telmore.

Han stiftede i 2003 firmaet M1 sammen med Thomas Havemann, og det er altså det arbejde, der i dag ganske givet kaster millioner af sig. Dermed siger Mads Veiby farvel til ejerskabet over en virksomhed, som han i mere end seks år har været med til at bygge op.

Iværksætteren, der også har drevet online-lotto, står dog ikke med en dårlig følelse i kroppen, beretter han.

"Det er faktisk slet ikke så slemt, for jeg er 100 procent overbevist om, at den kommer i gode hænder. Men jeg har tænkt meget over det, for det er jo ikke sådan, at det er fra den ene dag til den anden. Jeg har været igennem det her i ni måneder for ligesom at kunne forberede mig på det," siger Mads Veiby.

M1 skal tage næste skridt
M1 har i dag over 100.000 kunder, og selskabet omsætter for over 100 millioner kroner. Skal virksomheden vokse yderligere, skal der ske noget nyt, mener han.

"Hvis vi skal bringe det her videre til næste niveau med 200.000 til 300.000 kunder, så mener vi egentlig, at det er det rigtige for os nu at gå ud og sætte butikken til salg og få nogle nye ejere ind, der kan være med til at løfte op på næste niveau," fortæller Mads Veiby.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
HP oplever massiv pc-efterspørgsel under corona: "Den største udfordring er tilgang til produkter"
HP Inc. har oplevet massiv efterspørgsel på selskabets bærbare computere det seneste halvår. Fra den danske landechef, Peter Møller Kristensen, lyder det, at 2020 har været et godt år, hvor den største udfordring har været at få nok produkter hjem.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.