Artikel top billede

(Foto: Wolfram Scheible / SAP AG /)

Overblik: Derfor skal SAP nu ledes af denne dansker

Jim Hagemann Snabe fra Bramming ved Esbjerg er blevet udnævnt til ny topchef for SAP's 48.000 ansatte. Få overblikket over gårsdagens udnævnelse.

Jim Hagemann Snabe fra Bramming ved Esbjerg. Tidligere Sørensen.

Sådan hedder den danske topleder, der mandag blev udnævnt til at udgøre den ene halvdel af den duo, der fremover skal stå i spidsen for det mægtige tyske it-selskab SAP.

I kulissen som den magtfulde domptør står SAP-stifter, bestyrelsesformand og tidligere koncernchef gennem mange år, Hasso Plattner, der også er manden bag den tidligere topchef, Leo Apothekers, exit fra selskabet.

Computerworld fulgte Jim Hagemann Snabes udnævnelse tæt.

Her får du overblikket over udnævnelsen af Jim Hagemann Snabe til af den globale it-industris absolutte topposter.


Dansker ny topchef for SAP efter chef-rokade
Topchefen for den tyske it-gigant SAP, Leo Apotheker, fratræder stillingen. Dansker udnævnt til ny topchef for den tyske it-gigant.


SAP's ny topchef: Vi gør op med system-siloerne
Brugernes indgang til systemerne skal kunne ændres langt oftere end de underliggende basis-systemer, mener Jim Hagemann Snabe fra SAP's nye executive board.


SAP efter chefskifte: Enorme forandringer venter
SAP rydder op i organisationen og er i gang med at trimme hele selskabet til det dramatiske skifte, der ifølge formand Hasso Plattner er undervejs i hele it-branchen.


Portræt af SAP's danske topchef: Fra it-studiejob i Århus til global topleder
Han udviklede it-programmer til Handelshøjskolen i Århus som studiejob. Nu er Jim Hagemann Snabe øverste chef for et af verdens største it-selskaber.


Derfor skifter SAP topchefen ud
ComputerViews: SAP sætter topchefen på porten efter mindre end et år på posten. Forklaringen finder du her


SAP klar med Business Suite 7 og finanskrise-fokus
SAP bruger finanskrisen som afsæt for at lancere en ny version af selskabets ERP-produkter. Planlægning og økonomi er vigtigere end nogensinde, lyder rationalet hos den den tyske softwaregigant.


Jim Snabe skal redde SAP's omsætning fra Danmark
Interview: I forbindelse med omstruktureringen af SAP's ledelse får danske Jim Hagemann Snabe ansvaret for SAP's Business Suite, der er det produkt, som tjener de fleste penge til den tyske softwarekoncern.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere