Artikel top billede

Konkurrence: Er du Fremtidens it-leder?

Ledelse: Har du, hvad der skal til for at kalde dig Fremtidens it-leder? Så har du nu en enestående chance for at vinde en plads på DTU's Executive MBA MMT til en værdi af 250.000 kroner.

It-ledelse er i konstant bevægelse. Både i det offentlige og det private udvikler disciplinen sig i hastig takt med den teknologiske udvikling, skiftende konjunkturer og ikke mindst de konstant voksende ønsker fra forretningen.

Over de næste par måneder stiller Computerworld skarpt på de krav, der møder it-ledere i Danmark og internationalt. Det de skal kunne nu, og de forventninger til færdigheder, de vil bliver mødt med i fremtiden.

Hvilke kompetencer skal der satses på, for at vejen ud af maskinrummet leder op på kommandobroen? Er der faldgruber undervejs, og hvordan navigerer man i de mange tilbud om efteruddannelse?

Samtidig lancerer Computerworld i samarbejde med DTU en storstilet konkurrence, hvor vi finder og kårer fremtidens it-leder. Hovedpræmien er en af efterårets pladser på DTU's Executive MBA, MMT (Master in Management of Technology) til en værdi af 250.000 kroner.

Uddannelsen har været udbudt siden 1998 og har fokus på innovation, ledelse og værdiskabelse gennem teknologi. Undervisningen foregår på DTU Executive School of Business, der er et selvstændigt center på DTU, og forløbet varer 21 måneder.

For at komme i betragtning skal du besøge vores nomineringsside og svare på tre spørgsmål:

• Hvad du har skabt i de sidste fem år?

• Hvad er dine visioner og ambitioner?

• Hvilke kompetencer mangler du for at realisere din ambition?

Klik her for at læse mere om uddannelsen og kravene til deltagerne.

Det er også via nomineringssiden, du skal søge om at komme i betragtning. Du kan ikke ansøge eller nominere per mail til redaktionen.

Vi skal have din nominering i hænde senest den 11. juni 2010.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere