Artikel top billede

EMC boss Joe Tucci forudser titusindvis af private skyer og hundredvis af offentlige skyer. (Foto: Brian Smith / Brian Smith)

Joe Tucci: Vi vil se hundredvis af offentlige skyer

Amazon og Google vil ikke blive altdominerende inden for offentlige skyer, men i stedet vil der komme en lang række spillere på markedet. Læs hele budskabet fra EMC-boss Joe Tucci.

Boston: Mens flere analytikere har peget på, at markedet for offentlige skyer vil blive domineret af meget få, men til gengæld enorme spillere, så ser EMC anderledes på fremtiden.

"Vi mener ikke, at sky-markedet vil blive domineret af en lille gruppe leverandører. Vi tror på, at vi vil se titusindvis af private skyer, og hundredvis af offentlige skyer," siger Joe Tucci på EMC World-konferencen.

Selvom EMC koncentrerer størstedelen af markedsføringsindsatsen på at hjælpe kunder med at opbygge private skyer har de også kig på det voksende marked for offentlige skyer.

Planen er også, at det ikke skal være et spørgsmål om enten eller, når det gælder private og offentlige skyer.

"Vores vision er, at de interne datacentre skal blive til private skyer, som kan arbejde sammen med de store offentlige skyer," siger Joe Tucci.

Mere end lagring

EMC er ved at udvikle sin egen sky-service kaldet Atmos Online, der vil give både opbevaring og serverkapacitet over internettet - svarende til Amazons populære Simple Storage Service og Elastic Compute Cloud.

Selvom EMC grundlæggende er en storage-virksomhed, bliver Atmos dog langt mere end bare lagring.

"Det er meget få gange, hvor virksomhederne kun skal bruge lagerplads. Derfor skal vi både tilbyde lagring og regnekraft," siger Joe tucci.

"I samarbejde med vores partnere vil vi levere en løsning, der er mere omfattende end Amazons," siger Joe Tucci.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere