Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 Facts billede Facts om DS-Display A/S

Vi kan hjælpe med:
• AV-løsninger
• Projektorer
• Videokonference
• Professionelle monitorer
• Digital Signage
• AV-tilbehør
• Storformatprint og - scan
• Whiteboards og lærreder
DS-Display A/S's profil tekst:
DS-konceptet er din garanti for tilfredse kunder
Ønsker du sparring med og rådgivning af kompetente samarbejdspartnere i forbindelse med køb af AV-løsninger til dine kunder? Værdsætter du hurtig og sikker levering, når du bestiller varer? Og forventer du rendyrket forhandlersalg og 100% loyalitet af din distributør? Så skal du vælge DS-DISPLAY som din foretrukne AV-distributør. Med 25 år i bagagen er vi din garant for viden, kvalitet og erfaring.

DS-DISPLAY er Danmarks førende distributør af professionelle AV-løsninger, projektorer, videokonference, digital signage, storformatprint og -scan. Vores sortiment omfatter produkter fra kendte producenter som bl.a. Hitachi, Epson, Panasonic, Philips, LG, Newline, Optoma, Casio, Lifesize, AVer, wePresent og Contex samt egenproducerede tilbehørsprodukter under varemærkerne DS Pro og DS Media.

DS-DISPLAY er en moderne virksomhed i fremdrift. Vi har store ambitioner om at være de bedste på markedet og deler gerne ud af al den unikke viden og erfaring, som vores medarbejdere har. Med udgangspunkt fra vores dejlige lokaler i Brøndby servicerer vi forhandlere inden for AV- og IT-branchen i hele Danmark. Virksomheden har eksisteret siden 1991 og kan i år fejre 25 års jubilæum. Et jubilæum som det er langt fra alle, der oplever i vores branche. Hvordan vi har klaret det, kan du læse mere om her.

Levering, montering og installering
Nyt udstyr er ikke ensbetydende med succesfuld brug og udnyttelse. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige partner, når løsninger skal implementeres i virksomheder og institutioner. Vores erfarne montører har hænderne rigtigt skuet på og har samtidig stor erfaring med optimering af lyd og billede på AV-udstyr. Hos DS-DISPLAY er du derfor sikret professionel rådgivning fra start til slut i købsprocessen. Vi leverer, monterer, afprøver og demonstrerer, inden vi afleverer en totalløsning til kunden. Det er din - og din kundes - garanti for en god handel.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte os på tlf. 36 720 720 eller pr. mail ds@ds-display.dk


DS-Display A/S
Bregnerødvej 133
3460 Birkerød
Tlf. 36720720
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: -

Forretningsområde:
Distributør af professionelt AV-udstyr, projektorer, digital signage, interaktive skærmløsninger, videokonference, storformatprint og -scan samt relateret tilbehør.
Kompetencer:
Rådgivning og dag-til-dag levering. Distribution af produkter fra Hitachi, Epson, Panasonic, Philips, Optoma, Casio, LG, Newline, Lifesize, AVer, wePresent og Contex samt egenproducerede tilbehørsprodukter under varemærkerne DS Pro og DS Media.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Årsregnskab
DS-Display A/S
Mio. kroner 2015/16
Bruttofortjeneste 10,4
Resultat af primær drift 2,1
Resultat før skat 1,8
Resultat efter skat 1,4
Egenkapital 5,9
Antal ansatte 0
 


CIO
Bliv klar til EU-persondataforordningen: Ministerium klar med længe ventet dansk vejledning til den nye EU-lov
Justitsministeriet er efter en måneds forsinkelse klar med den store vejledning til EU's kommende persondataforordning, der kommer til at få konsekvenser for alle danske virksomheder. Se vejledningen her.
Comon
Microsofts vilde - og hammerdyre - Surface Studio kommer til Danmark
Microsofts all-in-one-computer, Surface studio, kommer til Danmark midt i juni til en vild pris
Job & Karriere
Dansk it-firma masseansætter: Skal bruge 90 nye medarbejdere med disse it-profiler
It-virksomheden BEC skal bruge 90 nye it-medarbejdere. Her kan du se de konkrete it-profiler, BEC er på udkig efter.
White paper
Stor undersøgelse: Det forventer danske it-folk på jobbet
I samarbejde med it-jobbank har Computerworld undersøgt, hvad it-folk lægger vægt på i et job. Flere end 2.000 it-folk deltog blandt Computerworlds og it-jobbanks brugere i juli og august måned 2016.