Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Addsecure Smart Transport A/S
Kategori: Branchesoftware
Årsregnskab (moderselskab)
Addsecure Smart Transport A/S
Mio. kroner 2019 2018 2017 2016
Bruttofortjeneste 3,9 7,5 7,2 8,6
Resultat af primær drift -1,6 -0,1 0,4 -0,2
Resultat før skat -1,6 -0,2 0,3 -0,2
Resultat efter skat -2,1 -0,2 0,8 -0,2
Egenkapital -0,2 1,0 1,1 0,3
Antal ansatte 9 9 9 12
Dansk RegnskabsAnalyse


Relaterede artikler fra Computerworld

Interview: Datatilsynet oplever i stigende grad, at det er blevet vanskeligere og tungere at løfte sagerne under GDPR. "Der er i højere grad advokater og andre rådgivere inde over,...
15. oktober 2020 kl. 09.54 | læs »

Et faldende printmarked, en udskudt SKI-aftale og coronakrisens indtog har resulteret i regnskabsmæssigt sort år for Konica Minoltas danske forretning, hvor bundlinjen lander på minus 31...
15. oktober 2020 kl. 10.55 | læs »

EU's planer om en fælleseuropæisk cloud-infrastruktur er nu blevet særdeles konkret, efter at alle EU-lande - på nær Danmark og Cypern - har underskrevet en aftale om at poste op mod 10...
16. oktober 2020 kl. 10.59 | læs »

Udlændinge- og Integrationsministeriet vil købe et nyt biometrisk system til 120 millioner kroner. Systemet skal registrere og kortlægge udlændinge i Danmark i større omfang end tidligere.
19. oktober 2020 kl. 10.48 | læs »

Netcompany indtræder som stor-leverandør til Landbrugsstyrelsen, der udpeger Netcompany som vinder af million-udbud.
21. oktober 2020 kl. 12.24 | læs »

Interview: Tredje kvartal bød på det første positive resultat for Atea i længere tid. Derfor er fokus nu på at vinde en større markedsandel på hardwareforretningen.
21. oktober 2020 kl. 14.13 | læs »

Microsoft er klar med efterårets store funktionsopdatering af Windows 10. Her bydes på få, men ganske brugbare, nyheder.
21. oktober 2020 kl. 15.03 | læs »

Over fire år vil Danske Spil med en ny rammeaftale sikre at kunne købe it-udviklere og -konsulenter inden for en lang række områder for op imod 125 millioner kroner.
21. oktober 2020 kl. 15.58 | læs »

Danmarks ukronede ERP-konge Herbert Nathan med omkring 400 ERP-projekter bag sig, går solo igen. Den første november stopper han hos Devoteam og åbner butik for uvildig strategisk rådgivning i...
22. oktober 2020 kl. 08.24 | læs »

Microsoft er klar med sin allerførste browser, der er udviklet specifikt til Linux.
22. oktober 2020 kl. 14.21 | læs »Addsecure Smart Transport A/S
Tagholm 12
9400 Nørresundby
Tlf. 96962626
www.comlog.com
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 9

Forretningsområde:
Salg af GPS- og GSM/GPRS-baserede flådestyringssystemer til transport- og servicebranchen.
Kompetencer:
Flådestyring via internettet.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.