Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Exformatics A/S
Kategori: EDH- & ESDH-leverandører
Årsregnskab (moderselskab)
Exformatics A/S
Mio. kroner 2019 2018 2017 2016
Bruttofortjeneste 6,0 5,8 9,3 5,2
Resultat af primær drift 0,7 0,9 3,4 0,1
Resultat før skat 0,7 0,8 3,4 0,1
Resultat efter skat 0,5 0,7 2,6 0,1
Egenkapital 1,0 1,0 4,3 1,6
Antal ansatte 8 5 8 8
Dansk RegnskabsAnalyse


Relaterede artikler fra Computerworld

Det er under halvdelen af de planlagte gevinster, der realiseres ved de statslige it-projekter. Derfor er ministerierne nu kommet på banen med en række initiativer, der skal styrke...
12. januar 2021 kl. 15.56 | læs »

Skatteforvaltningen har tegnet en tiårig kontrakt IBM om levering af det sidste it-system til i en omfattende systemudskiftning i toldsystemerne og som først forventes afsluttet i 2025. Se alle...
13. januar 2021 kl. 13.35 | læs »

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) udbyder nu udvikling, videreudvikling og vedligeholdelse af styrelsens forretningssystemer i to kontrakter til en værdi af 350 millioner kroner.
13. januar 2021 kl. 14.50 | læs »

Problemer med smittesporings-app til Android bliver nu undersøgt af Google. Det sker flere måneder efter, at Computerworld kunne fortælle at danske Android-brugere oplevede lignende problemer.
13. januar 2021 kl. 15.32 | læs »

Justitsminister Nick Hækkerup (S) er kaldt i samråd for at give en opdatering på, om regeringen som tidligere udmeldt agter at ændre de berygtede logningsregler til februar. De er nu udskudt...
14. januar 2021 kl. 10.59 | læs »

I kølvandet på et samråd med justitsminister Nick Hækkerup (S) om ulovlig masselogning, vil Foreningen mod Ulovlig Logning nu indgive en klage til Datatilsynet mod teleselskaberne. ”Enten...
14. januar 2021 kl. 14.45 | læs »

It-leverandører på det danske marked er nødt til at satse benhårdt på bæredygtighed og grøn it, hvis de vil stå godt i konkurrence på det offentlige marked.
18. januar 2021 kl. 14.01 | læs »

Netcompany har sat en alt for høj pris for sin seneste release. Det mener Kombit, der nu overvejer at finde en anden leverandør til platformen, der bliver brugt i alle landets kommuner.
20. januar 2021 kl. 09.00 | læs »

Coronakrisen og den øgede digitalisering har skabt endnu højere krav til udviklingen af Aula, lyder det fra Netcompany efter Kombit har beskyldt selskabet for at tage overpris for platformen.
20. januar 2021 kl. 11.35 | læs »

Som en af første få procent i Danmark fik jeg adgang til en vaccine. Få et bud på, hvorfor den højt digitaliserede danske sundhedssektor har været mere effektiv end nogen andre i EU til at...
22. januar 2021 kl. 14.01 | læs »Exformatics A/S
Nyhavn 16
1051 København K
Tlf. 70209051
www.exformatics.com
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 8

Forretningsområde:
Software til videndeling, sags- og projektstyring, digitale arbejdsgange og dokumenthåndtering.
Kompetencer:
Vidensdeling, aktivitets- og projektstyring, workflow- og dokumenthåndtering, Microsoft SharePoint, integration til Office.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.