Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Netgear International Danmark K/S
Kategori: It-infrastruktur
Årsregnskab (moderselskab)
Netgear International Danmark K/S
Mio. kroner 2019 2018 2017 2016
Bruttofortjeneste - - - -
Resultat af primær drift - - - -
Resultat før skat - - - -
Resultat efter skat - - - -
Egenkapital - - - -
Antal ansatte - - - -
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om Netgear International Danmark K/S

Sikkerhedsfolk har opdaget alvorlig sårbarhed i firmwaren i hele 79 forskellige router-modeller fra Netgear. Sårbarheden står stadig pivåben. Disse 79 modeller er ramt.
18. juni 2020 kl. 15.10 | læs »

Google WiFi er et smart mest-baseret WiFi-system, der på under 10 minutter gav mig bedre dækning i min lejlighed end min eksisterende YouSee-router - og så var det endda nemt at sætte op
20. oktober 2017 kl. 15.04 | læs »

Nye lækkede dokumenter viser, at den amerikanske myndighed har kunne hacke en lang række forskellige routere med sit hackingværktøj.
19. juni 2017 kl. 09.29 | læs »

Genbrug af sikkerhedsnøgler i millioner af routere, webkameraer og IoT-enheder åbner døren for hackere. Læs her, hvilke producenter der er ramt, og hvad du kan gøre for at sikre dig.
27. november 2015 kl. 06.29 | læs »

De fleste nye fjernsyn har en smart-tv-funktion. Nogle fungerer dog bedre end andre, og så er det godt, at der findes alternativer. Se fem fede streaming-enheder her.
4. november 2015 kl. 15.54 | læs »

Lars Qvortrup ny rektor for Danmarks Biblioteksskole. Netgear åbner kontor i Danmark.
17. januar 2007 kl. 10.59 | læs »

Netgear har valgt at indgå forlig i en sag, hvor selskabet beskyldes for at have vildledt kunderne om hastighederne på selskabets trådløse netværksudstyr.
29. november 2005 kl. 10.18 | læs »

Relaterede artikler fra Computerworld

Klumme: Både online og offline trækker vi mennesker og vores mobiltelefoner et spor af data og indsigter efter os, der kan give enorme fordele til de virksomheder, som forstår at bruge dem.
15. oktober 2020 kl. 12.15 | læs »

Under navnet Magsafe har Apple nu lanceret en helt ny serie af magnetiske trådløse opladere og iPhone-cases.
14. oktober 2020 kl. 07.00 | læs »

"Hvis IoT kan spare virksomheden for en tabt gryde mayonnaise, har det en direkte og mærkbar forskel. Den er den type konkrete projekter, man bør begynde med, og så kan man bagefter gå...
15. oktober 2020 kl. 15.12 | læs »Netgear International Danmark K/S
Lautruphøj 1-3
2750 Ballerup
Tlf. 44209839
www.netgear.com
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: -

Forretningsområde:
Salg af hardware inden for netværk. Fokus på mindre og mellemstore virksomheder og operatører.
Kompetencer:
Trådløse løsninger, routere, VPN, firewall, switche, DSL, kabel, Ethernet, access points, powerline, VoIP, antenner og mediacentre.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Computerworld
Muligt Apple-kup: Der er tre gode grunde til, at iPhone 12 kan blive usædvanlig billig
Apple løfter sløret for et nyt kuld af smartphones i aften. Der kan komme en mindre prisbombe iblandt dem.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.