Avatar billede ulrikn Nybegynder
12. januar 2015 - 21:32

Videresendelse af mail

Jeg har et domæne, lavet til en grundejerforening. Lad os kalde det www.forening.dk

Hver postadresse har sin egen mailadresse - fx nygade69@forening.dk. Når der kommer en mail til den adresse er der sat videresendelse op til dem der bor der, og genboen kan på den måde sende en mail til hvem som helst uden at kende til deres mailadresse.

Nu er problemet dette ( undskyld den lidt folkeskoleagtige forklaring men tror det er bedst ) :

birger@isfabrikken.dk vil sende en mail til John på nygade69@forening.dk ( der så videresender til john@computerbutik.dk )

Det går ofte meget fint men det kan ske at Birger får en mail tilbage fra computerbutik.dk's mailserver at den ikke godtager mail fra isfabrikken.dk sendt over forening.dk's mailserver, og derfor ikke har leveret den til Johns mailadresse. Jeg har ikke lige fejlkode osv ved mig, men det er sådan det fremstår.

Det betyder i bund og grund at det er rasende usikkert om mails når frem til modtageren og hele intentionen med at man let kan sende mails, går i fløjten.

Er der nogen der har et bud på hvad der kan gøres for at få det til at spille ?

Kører IIS / Plesk hvis det hjælper noget.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester