Avatar billede gini Juniormester
24. februar 2015 - 17:45 Der er 1 løsning

Kan ikke få netforbindelse...

Jeg har tidligere hos Eksperten lagt spørgsmål om denne computer, som jeg nu, trods den kun er 3 måneder gammel, har haft til reparation en måned. Da jeg fik den tilbage, var der lagt en fransk udgave af Windows 7 Pro på den (jeg bor i Frankrig), og jeg ville lave den om til dansk. Det kunne jeg ikke, viste det sig. Så jeg tog til sidst Windows CD'en og startede computeren op med den. Fik så lagt dansk ind som sprog. Desværre er der intet på "skrivebordet" og hvad er endnu værre - jeg kan ikke komme på nettet, trods der er en 802.11n WLAN dongle monteret på den. Windows kan ikke finde driveren, selv om jeg ved selvsyn kan se, at den findes på D drevet under drivere. Jeg prøvede så at sætte en anden WLAN dongle på, men når jeg sætter disken, der hører til denne, i og vil lægge driveren over på disken, går computeren i sort... Har prøvet at finde en driver på nettet - umuligt. I enhedshåndteringen er der gule udråbstegn på alle "andre enheder", hvor donglen hører under. Gode råd søges....
Avatar billede gini Juniormester
07. marts 2015 - 17:53 #1
Ingen gode råd - men problemet har jeg så selv løst.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester