Avatar billede smal64 Novice
02. maj 2015 - 23:43

Windows 7 PC kan ikke se min Samsung S4 Galaxy telefon

Hej Eksperter

Jeg har fået et problem på halsen relateret til ovennævnte. Jeg kan via min Windows 7 PC ikke længere komme i kontakt med min Samsung S4 Galaxy telefon fra programmer som Android Studio og Xamarin Studio. Og det er unægtelig en smule træls, når jeg skal bruge min Samsung til at lave Apps på og derfor gerne vil kunne debugge på min fysiske device/telefon.

Min PC kan sagtens se telefonen som et ekstra drev og fra Samsung Kies er der heller ikke problemer med at kommunikere med telefonen. Jeg har også installeret en Samsung USB driver for mobile phones. Så jeg har lidt svært ved at se, hvor problemet egentlig er.

Skal måske også lige nævne, at jeg har prøvet forskellige kabler, forskellige USB porte samt at jeg også har haft min hustrus Samsung S5 telefon koblet til min PC. Alt sammen med samme resultat.

Så efterhånden er jeg ved at køre lidt tør for ideer og derfor dette indlæg.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester