cali1 Mester
20. maj 2015 - 20:12 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Masseomdøbning af filer.

I forbindelse med at jeg kørte revorery med Acronis True Image, valgte det at omdøbe alle mine jpg-doc-pdf og mp3-filer til fx.
12345mitdokument.doc~  - hvordan masseomdøber jeg, så der igen kommer til at stå fx. mitdokument.doc? Har ikke så meget lyst til at omdøbe alle manuelt.

På forhånd tak
20. maj 2015 - 20:21 #1
Weedbag Novice
21. maj 2015 - 23:08 #2
cali1 Mester
24. maj 2015 - 10:26 #3
@weedback lækkert tool - men hvordan omdøber jeg 12345mitdokument.doc~ til dokument.doc - kan godt finde ud af af slette de første 5 cifre, men kan ikke omdøbe doc~ til doc.??
cali1 Mester
08. juli 2015 - 10:44 #4
Kan ikke finde ud af hvordan, jeg får programmet til at udføre de kommandoer jeg gerne vil have, spm. lukkes....
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.