Avatar billede the-poul Nybegynder
22. oktober 2015 - 15:54

Android applikation check eksterne referede kodnings bibliotekers version?

Jeg er i gang med at rode med noget programmering til Android.

Jeg har p.t. lavet et bibliotek som jeg har lavet en reference til i mit nuværende projekt.

Jeg har lavet det sideløbende bibliotek fordi at hader at have alt for meget samlet i en enkelt applikation af flere årsager. Som f.eks. at gøre det relativt nemmere med overskueligheden, hvis jeg skal rette noget bagved liggende, lave andre applikationer som skal bruge noget af det samme kode/funktioner og så videre.

Alle android projekter har en manifest fil som indeholder forskellige informationer omkring projektet, som "Version code", "Version name" og meget andet.

Det jeg gerne vil vide er, hvis jeg laver et projekt, projekt A, som gør brug af et andet projekt som i dette tilfælde er et bibliotek, projekt B, kan projekt A så lave et kald hvor at det så kan hente informationer omkring projekt B som versions nummer og ligene?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester