Avatar billede ps76 Forsker
12. december 2015 - 18:25 Der er 1 kommentar og
1 løsning

IP telefoni

Vores fastnettelefoner kører over Fibia og fiberledning, sammen med vores internet. Jeg lurer på om ikke det ville være billigere at tage et IP-telefoni abonnement i stedet?
Vi betaler 69 kr/md for fastnet til fastnet, men en hel del - tror det er 1,20 - for fastnet til mobil.
For min skyld kunne vi godt droppe vores fastnet helt, som mange gør, men fruen vil ikke af med vores trådløse "B&O 6000" telefoner, så spørgsmålet er også om denne telefon overhovedet kan bruges til IP-telefoni? B&O har det jo med at bruge andre standarder end normen (f.eks. ved tv-fjernbetjeninger)
Avatar billede claes57 Ekspert
12. december 2015 - 20:27 #1
tag sidste måneds regning på telefonen. Sammenlig den med 199kr for mobil med fri taletid, 16gb data og 100kr retur til fx matas (zenji-abonnement).
Det vil din sambo måske nok kunne droppe b&o for - om I så går på nokia/samsung/iphone er frit valg (jeg er på nokia, da det giver det hele for det halve - bruger ikke så mange apps)
Avatar billede ps76 Forsker
27. januar 2016 - 20:29 #2
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester