Avatar billede paynish Juniormester
06. februar 2016 - 21:59 Der er 1 kommentar

Hjælp til design af klubblad

Hejsa:
Jeg har nok stof til at kunne udgive et klubblad for det lokale fodboldklub men jeg troede faktisk at det var nemmere end så.
Jeg leder efter noget hjælp, et skabelon, jeg kan bruge som jeg kan udfylde med billeder og tekst og som kan udskrives og klar til brug.
Papirformat er ikke så vigtigt.
Jeg synes hverken at Words eller Publisers ser nok prof ud.
Hjælp :)

Mvh:
Max
Avatar billede milter Ekspert
06. februar 2016 - 23:25 #1
Hvad med Serifs PagePlus X9:

http://www.serif.com/pageplus/

Eller deres gratis version:

http://www.serif.com/desktop-publishing-software/

Jeg har selv brugt PagePlus version X6 til min golfklubs klubblad gennem tre år med stor fornøjelse og uden misbilligende blikke fra medlemmerne.

Du kan på deres hjemmeside downloade mange ekstra skabeloner, men et par dages ihærdig arbejde med programmet og læsning af dets vejledninger burde sætte dig i stand til at lave din egen skabelon. Derefter er det blot at gemme den, så du kan bruge den til senere udgaver.

Jeg skal selvfølgelig være ærlig og indrømme, at jeg i begyndelsen stødte på nogle problemer, men ingen jeg ikke kunne løse med hjælp i deres forum:

https://community.serif.com/forum/?products=pageplus
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester