Avatar billede paynish Juniormester
06. februar 2016 - 21:59 Der er 1 kommentar

Hjælp til design af klubblad

Hejsa:
Jeg har nok stof til at kunne udgive et klubblad for det lokale fodboldklub men jeg troede faktisk at det var nemmere end så.
Jeg leder efter noget hjælp, et skabelon, jeg kan bruge som jeg kan udfylde med billeder og tekst og som kan udskrives og klar til brug.
Papirformat er ikke så vigtigt.
Jeg synes hverken at Words eller Publisers ser nok prof ud.
Hjælp :)

Mvh:
Max
Avatar billede milter Ekspert
06. februar 2016 - 23:25 #1
Hvad med Serifs PagePlus X9:

http://www.serif.com/pageplus/

Eller deres gratis version:

http://www.serif.com/desktop-publishing-software/

Jeg har selv brugt PagePlus version X6 til min golfklubs klubblad gennem tre år med stor fornøjelse og uden misbilligende blikke fra medlemmerne.

Du kan på deres hjemmeside downloade mange ekstra skabeloner, men et par dages ihærdig arbejde med programmet og læsning af dets vejledninger burde sætte dig i stand til at lave din egen skabelon. Derefter er det blot at gemme den, så du kan bruge den til senere udgaver.

Jeg skal selvfølgelig være ærlig og indrømme, at jeg i begyndelsen stødte på nogle problemer, men ingen jeg ikke kunne løse med hjælp i deres forum:

https://community.serif.com/forum/?products=pageplus
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.