Avatar billede Helena13 Novice
24. maj 2016 - 14:06 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Lydstyrke ændrer sig ved afspilning af musik

Til eksperterne.

Please, hjælp mig med et meget generende problem!

Min stationære PC brændte sammen for nyligt, så nu hører jeg musik på min bærebare HP (afspiller MP3 filer).

På min stationære PC afspillede jeg mp34-filerne via en gammel udgave af Winamp, og lyden var upåklagelig og det fungerede helt fint.
Nu når jeg afspiller filerne på den bærebare via den nyeste version af winamp, går lyden simpelthen op og ned. Det er drønirriterende, og det er ikke til at holde ud at høre på. Så snart der er et break eller mindre "støj" i musikken, skruer lyden op, og når der så kommer trommer på (eller flere instrumenter) skruer lyden gevaldigt ned igen. Sådan kan jeg simpelthen ikke høre musik!
Har også forsøgt at afspille i medieplayer, og det er det samme. Er der en eller anden måde, hvorpå jeg kan slå dette fænomen fra eller fjerne det?

Hjææælllp
Avatar billede Helena13 Novice
25. maj 2016 - 12:08 #1
Anybody??
Avatar billede Helena13 Novice
26. maj 2016 - 12:20 #3
Tusind tak Milter.

Jeg tror næsten, at det er løsningen :-).
Avatar billede milter Ekspert
26. maj 2016 - 20:09 #4
Velbekom :-)

Melder du tilbage her, hvis du finder løsningen? Andre med samme problem kan så måske finde hjælp her.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.