groyk Praktikant
25. maj 2016 - 08:34 Der er 4 kommentarer

Produktide, hvem har kompetencer og kan hjælpe

Hej Eksperter

Jeg går med en lille simpel ide til et stykke hardware der kunne være et markedspotentiale i. Dog er konceptet så simpelt at det vil kræve noget patent samt en partner der har stor erfaring inden for produktion af hardware. Er der nogle i DK der arbejder med sådan noget? Måske produktet allerede eksistere. Har dog ikke selv kunne finde det.
finb Ekspert
25. maj 2016 - 09:56 #1
Kan det 3d-printes ?
Spørg patentbureauer ?
groyk Praktikant
25. maj 2016 - 10:04 #2
Det kan ikke printes.

Patentbureau tænker jeg også, men min hverdag går med at drive en metalvirksomhed, hvorfor jeg godt kunne tænke mig en virksomhed der i forvejen får produceret egne produkter inden for IT.
finb Ekspert
25. maj 2016 - 10:15 #3
Kunne det være firmaer som:
http://www.rsip.com/raadgivning/
??
finb Ekspert
26. maj 2016 - 12:41 #4
eller Damvig
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Tidligere Intel-udvikler: Derfor besluttede Apple sig for at droppe Intel
Det har vakt opsigt, at Apple har besluttet at droppe sin mangeårige samarbejdspartner Intel som leverandør af chip til Mac. Årsagen var helt konkret, fortæller tidligere Intel-topudvikler.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.