Avatar billede TitteH Praktikant
27. juni 2016 - 13:01

Tynder streger på min Lenovo T60 skærm ??

Der er begyndt at komme nogle tynde streger på min skærm, som starter foroven og langsomt bliver værre ved at "løbe" nedaf. Som masker i et par strømpebukser, der løber (måske kun et billede kvinder forstår :-) ) Det er en Lenovo Thinkpad 60 (altså en notebook/bærbar).

Det begyndte for nogle dage siden og bliver som sagt langsomt værre. Der er ligesom en lille klynge foroven af fire styks, hvor der er flere små streger oveni hinanden eller ved siden af, ca en halv cm lange, og i dag, da jeg åbnede, så er det som om, at en af dem er "løbet" nedaf, således at der nu er tre lange streger på ca 5 cm.

Hvad kan det skyldes og er der noget, der kan gøres noget ved ? Skal skærmen skiftes ? I så fald, hvordan gør man det ? (jeg har en reserve notebook, jeg kan tage reservedele fra)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester