Avatar billede tanjaoue Juniormester
06. september 2016 - 14:52 Der er 3 kommentarer

Pladsrøver søges

Jeg har en computer som efterhånden er godt fyldt (kun 8gb tilbage) ... problemet er at jeg ikke kan finde den mappe/fil der snupper alt pladsen. - Jeg har ikke mere end 21gb til at ligge i billeder, som synes den mest sandsynlige)

Derudover ligger Icloud og dropbox inde, dropbox fylder 4gb - Jeg har Icloud mistænkt men kan ikke få lov at se hvor meget mappen fylder... og umiddelbart burde den vel heller ikke tage plads på mit C drev?

Nogle kloge hoveder der ved hvordan man finder synderen ? :) (eller er der kun tilbage at eftergå den manuelt (oohh boy :/ )
Avatar billede ole_madsen Ekspert
06. september 2016 - 15:10 #1
Der findes tonsvis af software, der kan undersøge dit pladsforbrug.

Her er en af dem: https://www.jam-software.com/treesize/ - den findes også i en gratisversion, men mon ikke 30 dages trial kan løse dit problem...
Avatar billede richardjensen Seniormester
06. september 2016 - 16:20 #2
'Privazer' ,måske en anden mulighed. (gratis)
Avatar billede poko1 Ekspert
06. september 2016 - 16:50 #3
Hvilket styresystem? er det en opgradering  har du i stifinder mapper med windows.Old? Tøm Tempererede mapper kør Cleaner.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester