Finn Novice
24. september 2016 - 13:16 Der er 2 kommentarer

Fyldt c drev

Hej alle. Jeg har købt en helt ny HP computer. På mit drev c: har jeg 109 GB og er nu fyldt helt op. På mit Drev d: har jeg 1,8 Tb, men hvordan får jeg flyttet ting fra drev c: til d, så jeg kan bruge min computer?
claes57 Ekspert
24. september 2016 - 13:50 #1
de 4 store mapper, der er lette at flytte er: dokumenter, billeder, musik, video. Og det er samme opskrift:
i stifinder højreklik på fx musik, vælg egenskaber. Fanebladet Placering - så kan mappen flyttes til fx d:\musik.
Tilsvarende med de 3 andre.
har du meget i onedrive, dropbox, google drev, så kan de også flyttes - men det er lidt mere besværligt.
eurositi Ekspert
24. september 2016 - 22:39 #2
Alle billeder, videoer, lydfiler og synkroniserede mapper samt programmer, bortset selvfølgelig fra Windows-mappen, bør flyttes til D-drevet (eller til et ekstern harddisk eller et cloud-drev).
Du bør altid have mindst 15-20 gb fri på C-drevet, ellers risikerer du, at din computer kører langsommere, end den burde.

Men hvis du har gjort alt dette, og du stadig har pladsproblemer på C-drevet, må d gerne skrive igen. Der er nemlig nogle skjulte mapper på C-drevet, som nogen gange fylder unødvendigt meget.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft klar med en række store opdateringer til Teams: Se dem demonstreret her
Senere på året kan du se frem til at par nye funktioner i Teams. Microsoft er klar til at give dig større kontrol over samarbejdet på tværs af din organisation, men har også en overhaling klar til video-chat og det klassiske whiteboard. Få overblikket her.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Her er alt hvad du skal være opmærksom på ved den Microsoft cloud-baserede suite
Microsoft Office 365 fortsætter med at blive bedre og bedre og Office 365's kommercielle indtjening alene er steget med 38% i Q4 i 2018. Dette er måske ikke så overraskende, med styrken og fleksibiliteten in mente, men mange organisationer er stadig uvidende om begrænsningerne af Office 365, specielt når det gælder backup. I dette whitepaper kigger vi nærmere på, hvorfor Litigation Hold er en rigtig dårlig idé at bruge som backup.