pvn Juniormester
11. december 2016 - 12:12

Kahoot.it

Hej
Til en julefrokost, havde jeg forberedt en quiz via tjenesten Kahoot.it. Desværre have vi en del tekniske problemer som jeg her søger hjælp til at få indsigt i årsagen til disse.

1) Ved tilmeldingen oplevede vi, at deltagerne forsvandt fra oversigten over tilmeldte deltagere, selv om de havde en bekræftelse på deres telefon.

2) Ved stemmeafgivningen på quiz spørgsmålene, blev ikke alle besvarelser registreret. Ved flere spørgsmål bliv 0 besvarelser registreret.

3) 2 gange oplevede vi, at scoreboarded ikke blev vist efter besvarelsen, hvor efter at point stillingen blev o-stillet.

Min Macbook Air var på det lokale trådløse netværk, og havde en tilfredsstillende dækning.
Mobiltelefonerne var på 3/4 G men med begrænset dækning.

Min teori er, at udfordringen ligger hos Kahoot.it serveren.

Er der nogen der har tilsvarende oplevelser med Kahoot.it eller andre teorier til de problemer jeg oplevede?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.