Avatar billede Lucasthk Praktikant
28. februar 2017 - 09:40 Der er 2 kommentarer

Seriøse computer problemer, BSOD, fryser

Hej allesammen :)
Jeg har nogen virkeligt seriøst trættende problemer med min stationær, jeg ved ikke hvordan og heller ikke helt præcist hvornår det er kommet, Men den får en masse forskellige former for BSOD og når jeg spiller, så fryser den og har brug for at man genstarter den. Og da jeg så tændte den her før efter den havde stået i en uge, så var den bare sort skærm og sagde at den skulle tændes på en anden Bios, men så genstartede jeg den, og så tændte den normal og havde de samme problemer som hele tiden. Jeg har prøvet reperationen der findes på ens computer, det virkede ikke, jeg har prøvet at cleane den fuldkommen, det virkede ikke.
Lige inden jeg får en masse på nakken, vil jeg lige sige at jeg ikke er super med computere, men at jeg dog har læst mig frem til at det her burde være hvad der skal bruges? ellers må i lige hjælpe :)

Speccy: http://imgur.com[...]

HwMonitor (Gif): https://gyazo.com[...]

CPU-Z (Gif) : https://gyazo.com[...]
CPU-Z Caches : https://gyazo.com[...]
CPU-Z Mainboard : https://gyazo.com[...]
CPU-Z Memory : https://gyazo.com[...]
CPU-Z Graphics : https://gyazo.com[...]
Avatar billede Slettet bruger
28. februar 2017 - 11:08 #1
Jeg går ud fra du kører Windows 10 - prøv at gå ind i "pålidelighedsovervågning" - det er en standard oversigt, hvor du kan se, hvilken del af din pc fejler - men det lyder lige umiddelbart som om din grafikkort (måske) laver ballade - opdatering af dens drivere kan hjælpe
Avatar billede Lucasthk Praktikant
28. februar 2017 - 11:39 #2
Det vil jeg prøve så, og jeg håber godt nok ikke det er grafikortet.. men jeg har dog prøvet at opdatere det førhen, dog uden held.. men jeg syntes også det er svært med AMD lige at finde den rigtige driver
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester