viuf Juniormester
11. juli 2017 - 10:54 Der er 3 kommentarer og
2 løsninger

Windows Live Mail viser forkert

Hej
Bruger Windows Live Mail 2012.
Hvis man slår Vis på 2 linjer i Meddelsesliste til vises det forkert.
Den skær det øverste af bogstaverne væk.
Hvorfor?
Kan det afhjælpes?
claes57 Ekspert
11. juli 2017 - 16:19 #1
Kører du med zoom/forstørret skrift i din browser eller i Windows generelt? I så fald er det dårlig/utestet kode i programmet, og det må du leve med.
viuf Juniormester
11. juli 2017 - 16:36 #2
Kører 200% zoom pga. stor skærm.

Slet ikke noget man kan gøre?
claes57 Ekspert
11. juli 2017 - 17:07 #3
du må prøve at kontakte microsoft support - det kan være, at de laver en fejlmelding og får det rettet om 1-2 år.
ink Ekspert
11. juli 2017 - 17:16 #4
Windows Live Mail er et udgået program, der ikke længere supporteres.
Du kan anvende standard mailprogrammet i Windows10, eller downloade Mozilla Thunderbird, der ligner wlm. Det er nemt at flytte gammel post og adresseliste med over.
claes57 Ekspert
11. juli 2017 - 19:07 #5
Jeg har selv valgt, at min pc ikke bruger tv's 4K opløsning, men kun full-hd - det kan Windows finde ud af uden at diverse programmer laver ged i zoom. Så test en lavere (mere standard) opløsning. I spil kan man måske vælge den højere opløsning - men jeg har ikke spil, så ikke afprøvet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
PA Consulting solgt for milliard-beløb: 190 ansatte i København følger med i købet
Det amerikanske teknologi-selskab Jacobs overtager konsulenthuset PA Consulting. Med i købet følger 190 medarbejdere i København. Handelen rummer ‘mange spændende muligheder,” lyder det fra direktør Søren Krogh Knudsen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.