Pernille Praktikant
12. august 2017 - 10:43 Der er 7 kommentarer

Overføre musik til Iphone uden Itunes

Hvordan kan jeg overføre musik fra min PC til min Phone 6S, når mit firma ikke tillader (og blokere) at der installeres Itunes på min PC?
Richard Thune Mester
12. august 2017 - 12:15 #1
Så må du sansynligvis heller ikke have musik på den.
Du kan ikke overføre musik uden et program, f.eks.WALTR 2 fra Softorino.com som alternativ til iTunes.
Men det vil sikkert også være blokeret.
claes57 Ekspert
12. august 2017 - 14:15 #2
spotify abonnement?
Pernille Praktikant
12. august 2017 - 18:07 #4
Tak for svar :-)
Jeg må ikke installere nogle programmer - det er kun IT afdelingen, der må det. Jeg må dog gerne have filer på min telefon. Den musik jeg ønsker at overføre, er fra CD'ere, hvor jeg har lagt .wma filerne fra cd'en over på PC'en. Herfra vil jeg gerne overføre dem til min Iphone.
claes57 Ekspert
12. august 2017 - 19:11 #5
jeg ville så vælge en lille android tlf til privat brug, og have fri/min egen/private musik på den.
12. august 2017 - 19:34 #6
så kan man ikke så skal du prøve og sette det over på Google drive
Pernille Praktikant
13. august 2017 - 08:41 #7
Det viser sig at en kombination af jeres svar gav pote :-)
- Jeg ripper cd'en via Windows media player og gemmer filerne på pc'en.
- Herefter flytter jeg dem til OneDrive, så jeg nu både har adgang til filerne via en pc og min telefon, hvor jeg har OneDrive app'en installeret.
- Jeg opdager (på pc'en), at OneDrive gerne vil afspille sine filer via microsofts side: Groove (https://www.microsoft.com/da-dk/store/music/groove-music-pass/0005).
- I min telefon downloader jeg herefter app'en Groove, hvor det viser sig, at jeg nu kan afspille min musik fra cd'erne. Der står at jeg har 14 dage gratis, men jeg kan ikke finde ud af hvad det koster.
Jeg følger op på denne tråd om 14 dage og fortæller om det koster noget at fortsætte med at spille musik fra OneDrive eller om det kun er, hvis jeg vil streame den musik, de har lagt ud.
Tak for hjælpen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Robotterne udfører i dag 100 mands arbejde: Lån & Spar Bank har firedoblet antallet af kundemøder ved hjælp af robotter
Lån & Spar Bank har kæmpesucces med robotter, der i dag udvikles af fire særlige udviklere. "De fire medarbejdere har indtil nu udviklet robotter, som udfører et arbejde, som det vil kræve 100 medarbejdere at udføre manuelt," siger it-direktør Casper Gjerris.
Computerworld
Fona-ejer skal betale million-beløb tilbage: Hævede 22 millioner kroner lige inden krak
Fona-ejeren Elkjøp Nordic trak uretmæssigt 22 millioner kroner ud af selskabet lige inden salget af den kendte kæde gik ned med flaget.
CIO
Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer
Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Sådan virker Oracles svar på konvergeret infrastruktur i virkeligheden
Den såkaldte konvergerede infrastruktur, som sammensmelter software og hardware i datacenteret, er en populær metode til at effektivisere driften. En anden metode er Oracles Exadata Database Machine, som bygger på hardware specialsyet til databasesoftware, der sigter på at optimere databasens performance og gøre administrationen mere simpel. Men hvordan virker det i virkeligheden? Analysehuset IDC har undersøgt sagen blandt kunder, der bruger systemet, og resultaterne kan du læse i dette meget grundige whitepaper på 16 sider sponseret af Oracle. Business Value of Oracle Exadata Database Machine, whitepaper fra IDC, 16 sider på engelsk, oktober 2016. Få samtidig to infografik-filer fra om exadata fra Oracle.