JJord Novice
09. november 2017 - 11:09 Der er 5 kommentarer

Gør lang tekst kort.

Jeg har masser af lange tekster på en side med forskellige overskrifter og jeg kunne godt tænke mig at f.eks. der står overskriften og en del af teksten hvor der så kommer et link med "læs mere" og så kan man se resten af teksten.

Hvordan kan jeg lave dette?
snestrup2000 Professor
09. november 2017 - 11:26 #1
Altså det du har brug for en en SCROLLE-boks. ?

Kan lave i CSS:

Jeg skal finde et eksempel og sende det lidt senere ...

KR
snestrup2000 Professor
09. november 2017 - 11:27 #2
HEJ Igen

Glem mit indlæg.  Jeg havde overset at du ville have det som et LINK !
J. Nielsen Forsker
09. november 2017 - 12:12 #3
Hvis du bruger wordpress kan du meget nemt indsætte "read more" direkte i editoren

https://en.support.wordpress.com/more-tag/
jalved Ekspert
09. november 2017 - 13:06 #4
Du kan nok finde et JavaScript, der kan lave den funktion.

Men jeg tænker på mht. søgemaskiner, om det måske er bedst for dig, simpelthen at nøjes med at placere de korte tekstbidder - og så de lange på en separat side. Måske også for læserens skyld.

Men det kan jo være, det ikke passer ind i dit design, giver et dårligere overblik eller er for stort et arbejde ift. det andet.

Som #3 skriver  er det en funktion, der er nem i Wordpress - og også indbygget i fx Joomla. Måske skal du lige fortælle, hvordan du bygger din hjemmeside.
S. Enevoldsen Juniormester
14. november 2017 - 22:31 #5
Her er et bud til noget JavaScript der gør det. Skal nok justeres lidt, denne antager at indledningen er et afsnit: https://jsfiddle.net/ezu5pwuv/1/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft har snedig plan for at lokke stædige brugere væk fra Skype for Business: "Når vi vil flytte kunderne, er der som regel to muligheder: Enten er det pisk eller også er det gulerødder"
Kundernes migration væk fra Skype for Business og hen mod Microsoft Teams skal ikke foregå med en ladt revolver i ryggen. Derfor arbejder Microsoft efter en plan, der mere eller mindre lægger Skype for Business i koma.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.