JJord Novice
09. november 2017 - 11:09 Der er 5 kommentarer

Gør lang tekst kort.

Jeg har masser af lange tekster på en side med forskellige overskrifter og jeg kunne godt tænke mig at f.eks. der står overskriften og en del af teksten hvor der så kommer et link med "læs mere" og så kan man se resten af teksten.

Hvordan kan jeg lave dette?
snestrup2000 Forsker
09. november 2017 - 11:26 #1
Altså det du har brug for en en SCROLLE-boks. ?

Kan lave i CSS:

Jeg skal finde et eksempel og sende det lidt senere ...

KR
snestrup2000 Forsker
09. november 2017 - 11:27 #2
HEJ Igen

Glem mit indlæg.  Jeg havde overset at du ville have det som et LINK !
jnielsen Seniormester
09. november 2017 - 12:12 #3
Hvis du bruger wordpress kan du meget nemt indsætte "read more" direkte i editoren

https://en.support.wordpress.com/more-tag/
jalved Ekspert
09. november 2017 - 13:06 #4
Du kan nok finde et JavaScript, der kan lave den funktion.

Men jeg tænker på mht. søgemaskiner, om det måske er bedst for dig, simpelthen at nøjes med at placere de korte tekstbidder - og så de lange på en separat side. Måske også for læserens skyld.

Men det kan jo være, det ikke passer ind i dit design, giver et dårligere overblik eller er for stort et arbejde ift. det andet.

Som #3 skriver  er det en funktion, der er nem i Wordpress - og også indbygget i fx Joomla. Måske skal du lige fortælle, hvordan du bygger din hjemmeside.
S. Enevoldsen Juniormester
14. november 2017 - 22:31 #5
Her er et bud til noget JavaScript der gør det. Skal nok justeres lidt, denne antager at indledningen er et afsnit: https://jsfiddle.net/ezu5pwuv/1/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Så nemt er det at fuppe sig til 80.000 kroner: Her er læren af den seneste MobilePay-svindel
ComputerViews:En tidligere chefredaktør på Computerworld blev for nylig svindlet for 80.000 kroner via MobilePay. Men det betyder ikke, at systemet er usikkert.
CIO
Dansk it-afdeling med 140 ansatte vil væk fra 'brændende platform'
Landbrugsstyrelsens it-afdeling, der nærmer sig 140 medarbejdere, har en klar mission: “Jeg håber, at vi hurtigst muligt er ude af den brændende platform, hvor it er den begrænsende faktor,” lyder det fra underdirektør.
Comon
Ugens tip: Find ud af hvem der ringer til dig med Facebook og MobilePay
Hvis du bliver ringet op af et nummer, du ikke kender, kan du lynhurtigt bruge en af to smarte tricks til at finde ud af, hvem de er - også selv om nummeret er beskyttet
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Er din virksomhed (måske) på vej ud i skyen? … her er tre mulige strategier og alle de vigtigste overvejelser
For langt de fleste virksomheder er cloud en uundgåelig del af fremtiden. Men hvordan skal man gribe det projekt an? Dette whitepaper fra EG fyldt med værdifulde input til de virksomheder, som står på tærsklen til at tage beslutningen - analyser, refleksioner, opmærksomhedspunkter og anbefalinger, som kan være en støtte i overvejelserne og undersøgelsen forud for beslutningen.