JJord Novice
09. november 2017 - 11:09 Der er 5 kommentarer

Gør lang tekst kort.

Jeg har masser af lange tekster på en side med forskellige overskrifter og jeg kunne godt tænke mig at f.eks. der står overskriften og en del af teksten hvor der så kommer et link med "læs mere" og så kan man se resten af teksten.

Hvordan kan jeg lave dette?
snestrup2000 Forsker
09. november 2017 - 11:26 #1
Altså det du har brug for en en SCROLLE-boks. ?

Kan lave i CSS:

Jeg skal finde et eksempel og sende det lidt senere ...

KR
snestrup2000 Forsker
09. november 2017 - 11:27 #2
HEJ Igen

Glem mit indlæg.  Jeg havde overset at du ville have det som et LINK !
J. Nielsen Forsker
09. november 2017 - 12:12 #3
Hvis du bruger wordpress kan du meget nemt indsætte "read more" direkte i editoren

https://en.support.wordpress.com/more-tag/
jalved Ekspert
09. november 2017 - 13:06 #4
Du kan nok finde et JavaScript, der kan lave den funktion.

Men jeg tænker på mht. søgemaskiner, om det måske er bedst for dig, simpelthen at nøjes med at placere de korte tekstbidder - og så de lange på en separat side. Måske også for læserens skyld.

Men det kan jo være, det ikke passer ind i dit design, giver et dårligere overblik eller er for stort et arbejde ift. det andet.

Som #3 skriver  er det en funktion, der er nem i Wordpress - og også indbygget i fx Joomla. Måske skal du lige fortælle, hvordan du bygger din hjemmeside.
S. Enevoldsen Juniormester
14. november 2017 - 22:31 #5
Her er et bud til noget JavaScript der gør det. Skal nok justeres lidt, denne antager at indledningen er et afsnit: https://jsfiddle.net/ezu5pwuv/1/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fyringer kan være på vej i kølvandet på KMD-outsourcing: "Vi vil sammen med IBM bruge resten af året på at se på på medarbejdernes kompetencer"
Interview: KMD outsourcer 300 ansatte til IBM, men efter nytår er det antal efter alt at dømme reduceret til færre medarbejdere. Det bekræfter KMD over for Computerworld.
Computerworld
Datatilsynet advarer om falske GDPR-tilsyn: Mystiske folk i tøj fra sikkerhedsfirma dukkede op hos dansk ørelæge
Dansk klinik er blevet udsat for et mistænkeligt besøg af to mænd i forklædning som tilsynsfolk fra Datatilsynet. Datatilsynet kommer nu med et opråb: "Jeg håber, at vi med denne advarsel kan undgå, at det gentager sig."
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
Stor outsourcing i Region Hovedstaden kan føre til medarbejderflugt
Der er en risiko for, at vigtige it-medarbejdere vælger at forlade Region Hovedstaden, hvis et nyt stort outsourcing-projekt gennemføres.
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.