JJord Novice
09. november 2017 - 11:09 Der er 5 kommentarer

Gør lang tekst kort.

Jeg har masser af lange tekster på en side med forskellige overskrifter og jeg kunne godt tænke mig at f.eks. der står overskriften og en del af teksten hvor der så kommer et link med "læs mere" og så kan man se resten af teksten.

Hvordan kan jeg lave dette?
snestrup2000 Forsker
09. november 2017 - 11:26 #1
Altså det du har brug for en en SCROLLE-boks. ?

Kan lave i CSS:

Jeg skal finde et eksempel og sende det lidt senere ...

KR
snestrup2000 Forsker
09. november 2017 - 11:27 #2
HEJ Igen

Glem mit indlæg.  Jeg havde overset at du ville have det som et LINK !
J. Nielsen Forsker
09. november 2017 - 12:12 #3
Hvis du bruger wordpress kan du meget nemt indsætte "read more" direkte i editoren

https://en.support.wordpress.com/more-tag/
jalved Ekspert
09. november 2017 - 13:06 #4
Du kan nok finde et JavaScript, der kan lave den funktion.

Men jeg tænker på mht. søgemaskiner, om det måske er bedst for dig, simpelthen at nøjes med at placere de korte tekstbidder - og så de lange på en separat side. Måske også for læserens skyld.

Men det kan jo være, det ikke passer ind i dit design, giver et dårligere overblik eller er for stort et arbejde ift. det andet.

Som #3 skriver  er det en funktion, der er nem i Wordpress - og også indbygget i fx Joomla. Måske skal du lige fortælle, hvordan du bygger din hjemmeside.
S. Enevoldsen Juniormester
14. november 2017 - 22:31 #5
Her er et bud til noget JavaScript der gør det. Skal nok justeres lidt, denne antager at indledningen er et afsnit: https://jsfiddle.net/ezu5pwuv/1/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Der indløb klager fra flere it-selskaber, da Region Sjælland i 2015 udpegede 3A-it som vinder af et stort it-udbud foran næsen af Atea. Det pudsige er, at klagerne var næsten ens. Forsvarer i Atea-sagen peger på et interessant sammenfald - Ib Kunøe.
Computerworld
Fona-ejer skal betale million-beløb tilbage: Hævede 22 millioner kroner lige inden krak
Fona-ejeren Elkjøp Nordic trak uretmæssigt 22 millioner kroner ud af selskabet lige inden salget af den kendte kæde gik ned med flaget.
CIO
Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer
Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Står din infrastruktur i vejen for virksomhedens udvikling? … her er de 10 vigtigste overvejelser
Oplever du, at din virksomheds it-infrastruktur er en stopklods for udviklingen af forretningen, digitalisering og konkurrencekraft? Måske er svaret hyperkonvergeret infrastruktur, hvor software og hardware smelter sammen i én konkurrencedygtig enhed, som er nem at administrere. Men der er 10 meget vigtige overvejelser at gøre sig, før man vælger en løsning. Læs dette whitepaper fra Lenovo og bliv klædt bedre på til at vælge rigtigt. 10 Key Considerations for Selecting Hyper-Converged Infrastructure - What to Know Before You Choose a Solution, Lenovo, 18 sider på engelsk.