Avatar billede wipo Mester
13. november 2017 - 12:50 Der er 5 kommentarer og
2 løsninger

Wifi

Min kone har en all in one PC - MSN - der normalt kører  via Wifi, (hjemmegruppe) men lige pludselig forsvandt både Wifi signalet og icon - og flytilstand icon er også  forsvundet, og den kan ikke komme på nettet.
Jeg satte så et net kabel på - så gik der nogle dage så kom Wifi og  flytilstand icon tilbage, og den kom igen trådløst på nettet ?
Nu er den gal igen, begge icon forsvundet og Wifi afbrudt ??
Avatar billede INK Ekspert
13. november 2017 - 13:29 #1
Formoder maskinen kører Windows 10 og at der ikke er routerproblemer. Virker dine andre enheder på wifi?
Avatar billede Slettet bruger
13. november 2017 - 13:32 #2
jeg tror det er noget strømbesparelse:
gå ind i enhedshåndtering - find dit WIFI-kort (altså når WIFI er tændt...genstart evt. din pc for at få det frem) - fanebladet "strømstyring" - og fjern hak ved "Tillad, at computeren slukker dene enhed for at spare strøm"
Avatar billede wipo Mester
13. november 2017 - 19:42 #3
Svar til: Ink

Alt andet jeg bruger via Wifi - TV m/ Netflix - mobil - tablet - virker.

Svar til Thomas:
Jeg formodet at du mener at det er netkortet jeg skal prøve at opdatere. Det har jeg gjort - jeg har også prøvet at slette driveren og installere den igen. Jeg har prøvet genoprettelse. Alle strøm spare funktioner står på "aldrig". Jeg har prøvet at slukke firewall - alle mulige reparationsværktøjer der tilbydes via windows er prøvet. Alt uden resultat - Wifi og flytilstand icon er væk, og dermed også forbindelse til hjemmenetværk via Wifi.
Avatar billede Slettet bruger
14. november 2017 - 07:08 #4
nej, jeg mener ikke at du skal opdatere (men selvfølgelig kan det også hjælpe) - jeg mener at der også findes en strømfunktion som slukker for wifi-kortet - som windows ikke virkeligt har indflydelse til - det er selve hardwareproducenten som slukker ned for kortet - derfor findes der en separat strømstyring på netkortet - som også slår til, selvom du sætter windows' strømstyrring til "aldrig"
Avatar billede wipo Mester
14. november 2017 - 17:46 #5
Hej Thomas:

Jeg har ledt efter en sådan funktion i alle punkter under enhåndshåndtering og opdateret alle drivere.  Jeg har ledt i Programmer, men kan ikke finde noget. Jeg har også prøvet om jeg kan finde en driver på MSI´s webside, men kan ikke finde noget der kan bruges .
Kan der være netkortet der stået "af" ? Det vil være mærkeligt når det en gang før er sket, og så igen har virket.
MVH  Flemming
Avatar billede wipo Mester
15. november 2017 - 23:15 #7
Hej Thomas:

Jeg fandt det faneblad i netkortet du henviste til, og fjernede fluebenet - men desværre uden resultat. Wifi virker stadig ikke.
Jeg prøvede at opdatere Win. 10 helt forfra (masser af besvær bagefter med mistede programmer etc.) så kom fluebenet tilbage - det blev fjernet igen, men stadig intet Wifi.
Jeg må nok konkludere, at MSI én skal indleveres hos Elgiganten  - Vi har kun haft  den i 1½ år så der må stadig være garanti på maskinen.
Tak for din indsats - dine forslag var gode - og vil være mig til hjælp, hvis jeg får problemer fremover.
MVH  Flemming
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester