Dan Elgaard Professor
13. november 2017 - 20:11 Der er 2 kommentarer

IBM Lotus Notes opsætning

Jeg har installeret 'IBM Notes' (tidligere 'Lotus Notes') - ganske enkelt fordi, jeg vil prøve om jeg kan lave et VBA program, der kan sende mails via 'Notes'.
Så, jeg har hentet og installeret den gratis 3-måneders prøve version til formålet :-)

Men, hvordan opsætter man dette enorme program til simpel POP3/SMTP mail klient?!?

jeg synes, jeg har forsøgt alt, og jeg mener ikke selv, at jeg er helt novice på IT området, men dette her kan jeg sgutte finde ud af - der er et hav af indstillinger, og opbygningen er totalt ulogisk (jeg kan godt forstå de taber markedsandele, hvis man skal have special uddannelse bare for at sætte en mail klient op!!!)

Er der nogen, der kan hjælpe mig med en trin-for-trin guide for de håbløse?!?
ErikHg Ekspert
13. november 2017 - 21:00 #1
Jeg har mildt sagt ikke en sk** forstand på dette, men har fundet noget på YouTube, der måske kan hjælpe dig lidt på vej:

https://www.youtube.com/watch?v=xpRFW5xQ83Q

Måske er jeg helt galt på den!
Dan Elgaard Professor
14. november 2017 - 20:35 #2
Takker - jeg kigger på det...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Så nemt er det at fuppe sig til 80.000 kroner: Her er læren af den seneste MobilePay-svindel
ComputerViews:En tidligere chefredaktør på Computerworld blev for nylig svindlet for 80.000 kroner via MobilePay. Men det betyder ikke, at systemet er usikkert.
CIO
Dansk it-afdeling med 140 ansatte vil væk fra 'brændende platform'
Landbrugsstyrelsens it-afdeling, der nærmer sig 140 medarbejdere, har en klar mission: “Jeg håber, at vi hurtigst muligt er ude af den brændende platform, hvor it er den begrænsende faktor,” lyder det fra underdirektør.
Comon
Ugens tip: Find ud af hvem der ringer til dig med Facebook og MobilePay
Hvis du bliver ringet op af et nummer, du ikke kender, kan du lynhurtigt bruge en af to smarte tricks til at finde ud af, hvem de er - også selv om nummeret er beskyttet
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Er din virksomhed (måske) på vej ud i skyen? … her er tre mulige strategier og alle de vigtigste overvejelser
For langt de fleste virksomheder er cloud en uundgåelig del af fremtiden. Men hvordan skal man gribe det projekt an? Dette whitepaper fra EG fyldt med værdifulde input til de virksomheder, som står på tærsklen til at tage beslutningen - analyser, refleksioner, opmærksomhedspunkter og anbefalinger, som kan være en støtte i overvejelserne og undersøgelsen forud for beslutningen.