Dan Elgaard Ekspert
13. november 2017 - 20:11 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

IBM Lotus Notes opsætning

Jeg har installeret 'IBM Notes' (tidligere 'Lotus Notes') - ganske enkelt fordi, jeg vil prøve om jeg kan lave et VBA program, der kan sende mails via 'Notes'.
Så, jeg har hentet og installeret den gratis 3-måneders prøve version til formålet :-)

Men, hvordan opsætter man dette enorme program til simpel POP3/SMTP mail klient?!?

jeg synes, jeg har forsøgt alt, og jeg mener ikke selv, at jeg er helt novice på IT området, men dette her kan jeg sgutte finde ud af - der er et hav af indstillinger, og opbygningen er totalt ulogisk (jeg kan godt forstå de taber markedsandele, hvis man skal have special uddannelse bare for at sætte en mail klient op!!!)

Er der nogen, der kan hjælpe mig med en trin-for-trin guide for de håbløse?!?
ErikHg Ekspert
13. november 2017 - 21:00 #1
Jeg har mildt sagt ikke en sk** forstand på dette, men har fundet noget på YouTube, der måske kan hjælpe dig lidt på vej:

https://www.youtube.com/watch?v=xpRFW5xQ83Q

Måske er jeg helt galt på den!
Dan Elgaard Ekspert
14. november 2017 - 20:35 #2
Takker - jeg kigger på det...
Dan Elgaard Ekspert
25. december 2017 - 09:13 #3
Lukker spørgsmålet, med en konstatering af, at 'IBM Notes' vil uddø!

Hvis man virkelig skal være så ufatteligt en IT-nørd ekspert for bare, at lave en simpel POP3/SMTP opsætning, så er der ingen, der gider i længden...
...med mindre man er nævnte IT-nørd, og kan tjene gode penge på at være sej til noget, der burde være lige ud af landevejen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fyringer kan være på vej i kølvandet på KMD-outsourcing: "Vi vil sammen med IBM bruge resten af året på at se på på medarbejdernes kompetencer"
Interview: KMD outsourcer 300 ansatte til IBM, men efter nytår er det antal efter alt at dømme reduceret til færre medarbejdere. Det bekræfter KMD over for Computerworld.
Computerworld
Datatilsynet advarer om falske GDPR-tilsyn: Mystiske folk i tøj fra sikkerhedsfirma dukkede op hos dansk ørelæge
Dansk klinik er blevet udsat for et mistænkeligt besøg af to mænd i forklædning som tilsynsfolk fra Datatilsynet. Datatilsynet kommer nu med et opråb: "Jeg håber, at vi med denne advarsel kan undgå, at det gentager sig."
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
Stor outsourcing i Region Hovedstaden kan føre til medarbejderflugt
Der er en risiko for, at vigtige it-medarbejdere vælger at forlade Region Hovedstaden, hvis et nyt stort outsourcing-projekt gennemføres.
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.