Dan Elgaard Professor
13. november 2017 - 20:11 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

IBM Lotus Notes opsætning

Jeg har installeret 'IBM Notes' (tidligere 'Lotus Notes') - ganske enkelt fordi, jeg vil prøve om jeg kan lave et VBA program, der kan sende mails via 'Notes'.
Så, jeg har hentet og installeret den gratis 3-måneders prøve version til formålet :-)

Men, hvordan opsætter man dette enorme program til simpel POP3/SMTP mail klient?!?

jeg synes, jeg har forsøgt alt, og jeg mener ikke selv, at jeg er helt novice på IT området, men dette her kan jeg sgutte finde ud af - der er et hav af indstillinger, og opbygningen er totalt ulogisk (jeg kan godt forstå de taber markedsandele, hvis man skal have special uddannelse bare for at sætte en mail klient op!!!)

Er der nogen, der kan hjælpe mig med en trin-for-trin guide for de håbløse?!?
ErikHg Ekspert
13. november 2017 - 21:00 #1
Jeg har mildt sagt ikke en sk** forstand på dette, men har fundet noget på YouTube, der måske kan hjælpe dig lidt på vej:

https://www.youtube.com/watch?v=xpRFW5xQ83Q

Måske er jeg helt galt på den!
Dan Elgaard Professor
14. november 2017 - 20:35 #2
Takker - jeg kigger på det...
Dan Elgaard Professor
25. december 2017 - 09:13 #3
Lukker spørgsmålet, med en konstatering af, at 'IBM Notes' vil uddø!

Hvis man virkelig skal være så ufatteligt en IT-nørd ekspert for bare, at lave en simpel POP3/SMTP opsætning, så er der ingen, der gider i længden...
...med mindre man er nævnte IT-nørd, og kan tjene gode penge på at være sej til noget, der burde være lige ud af landevejen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Der indløb klager fra flere it-selskaber, da Region Sjælland i 2015 udpegede 3A-it som vinder af et stort it-udbud foran næsen af Atea. Det pudsige er, at klagerne var næsten ens. Forsvarer i Atea-sagen peger på et interessant sammenfald - Ib Kunøe.
Computerworld
Fona-ejer skal betale million-beløb tilbage: Hævede 22 millioner kroner lige inden krak
Fona-ejeren Elkjøp Nordic trak uretmæssigt 22 millioner kroner ud af selskabet lige inden salget af den kendte kæde gik ned med flaget.
CIO
Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer
Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Digitalisering i verdensklasse: Lær af finanssektorens erfaringer og nye syn på infrastruktur
Digitaliseringen buldrer afsted i erhvervslivet, men få brancher er så langt fremme som finanssektoren i bestræbelserne på digital transformation. Det har resulteret i en masse erfaringer om blandt andet hybrid infrastruktur, som andre kan drage nytte af. Læs i dette whitepaper udarbejdet af IDC for Interxion om udviklingen, den nye tankegang og de umiddelbare fordele. 12 sider på engelsk.