AOlsen Juniormester
27. november 2017 - 11:42 Der er 1 løsning

Tolke Excel Repair Log Fil

Hej Eksperter,

Jeg bruger GemBox til at autogenerere Excel ark. Det er gået godt i 8 år. Jeg har dog for nyligt haft brug for at indsætte en ekstra kolonne og dermed flytte rundt på det oprindelige design.

Desværre får jeg nu en en meddelelse fra Excel hver gang et ark skal åbnes, at "Vi fandt et problem i noget af indholdet... Vil du gendanne.. etc".

Når jeg har gendannet, ser arket ud til at virke helt fint. Spørgsmålet er derfor hvad det er, der får Excel til at vise en repair dialog?

Fejllog er indsat herunder og giver ikke umiddelbart meget hjælp. Jeg hæfter mig dog ved, at den reparerer noget i ark 3 og at ordet "vis", der bruges i feltværdien  "Reparerede poster: Vis fra /xl/worksheets/sheet3.xml-de". tilsyneladende kan skifte afhængig af typen af reparation. Der kunne i følge Google også stå sortering etc.

Er der nogen eksperter, der ved hvad "Vis" dækker over. Er det celle formatering?

Andre gode idéer til fejlsøgning modtages også gerne. Jeg har forsøgt med "SpreadSheet Compare" fra Excel Pro Plus (sammenligner uåbnet fil med repareret fil. Det har dog ikke hjulpet mig videre.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="true"?>
-<recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error075200_01.xml</logFileName>
<summary>Der blev fundet fejl i filen 'C:\Users\Allan Olsen\Desktop\MyFile.xlsx'</summary>
-<repairedRecords>
<repairedRecord>Reparerede poster: Vis fra /xl/worksheets/sheet3.xml-del</repairedRecord>
</repairedRecords>
</recoveryLog>
AOlsen Juniormester
07. december 2017 - 13:55 #1
Efter lang tid lykkedes det at afgrænse problemet. Det viste sig, at Excel fjernede et Freeze pane.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Tech Mahindra forlader sit danske hovedkvarter: Tre tilbageværende medarbejdere flytter på kontorhotel
Det indiske selskab Tech Mahindra forlader sit danske hovedkvarter i Ballerup og er i stedet flyttet på kontorhotel med kun tre medarbejdere. Computerworld har besøgt de forladte lokaler. Se billederne her.
Computerworld
"Så kommer Microsoft og siger, at jeg kan få en milliard kroner, men det ændrer jo ikke mit liv så meget"
"Dengang Microsoft bød på os, var det med blandede følelser, for jeg havde allerede 200 millioner kroner stående i banken. Til gengæld skulle jeg aflevere min spændende virksomhed."
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Advanced Analytics og Machine Learning – en anderledes tilgang til sikkerhed
Alle der i det daglige arbejder med it-sikkerhed, ved at analytics er et vigtigt værktøj i kampen mod cybertrusler. Med hjælp fra Big Data, IoT og 24-timers tilslutning er dataanalytikere på forkant med udviklingen, og ved hele tiden hvad der skal gøres for at holde sikkerheden i top. Der er dog så meget data at Machine Learning bliver en uundværlig brik i dette puslespil, og det går vi i dybden med i dette whitepaper.