AOlsen Juniormester
27. november 2017 - 11:42 Der er 1 løsning

Tolke Excel Repair Log Fil

Hej Eksperter,

Jeg bruger GemBox til at autogenerere Excel ark. Det er gået godt i 8 år. Jeg har dog for nyligt haft brug for at indsætte en ekstra kolonne og dermed flytte rundt på det oprindelige design.

Desværre får jeg nu en en meddelelse fra Excel hver gang et ark skal åbnes, at "Vi fandt et problem i noget af indholdet... Vil du gendanne.. etc".

Når jeg har gendannet, ser arket ud til at virke helt fint. Spørgsmålet er derfor hvad det er, der får Excel til at vise en repair dialog?

Fejllog er indsat herunder og giver ikke umiddelbart meget hjælp. Jeg hæfter mig dog ved, at den reparerer noget i ark 3 og at ordet "vis", der bruges i feltværdien  "Reparerede poster: Vis fra /xl/worksheets/sheet3.xml-de". tilsyneladende kan skifte afhængig af typen af reparation. Der kunne i følge Google også stå sortering etc.

Er der nogen eksperter, der ved hvad "Vis" dækker over. Er det celle formatering?

Andre gode idéer til fejlsøgning modtages også gerne. Jeg har forsøgt med "SpreadSheet Compare" fra Excel Pro Plus (sammenligner uåbnet fil med repareret fil. Det har dog ikke hjulpet mig videre.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="true"?>
-<recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error075200_01.xml</logFileName>
<summary>Der blev fundet fejl i filen 'C:\Users\Allan Olsen\Desktop\MyFile.xlsx'</summary>
-<repairedRecords>
<repairedRecord>Reparerede poster: Vis fra /xl/worksheets/sheet3.xml-del</repairedRecord>
</repairedRecords>
</recoveryLog>
AOlsen Juniormester
07. december 2017 - 13:55 #1
Efter lang tid lykkedes det at afgrænse problemet. Det viste sig, at Excel fjernede et Freeze pane.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
”Vores løsning vil betyde, at du som patient kan tage et billede af en pille med din telefon og herefter få bekræftet, at den medicindosis du er ved at indtage er valid.”
Virkningsløs piratmedicin koster tusindvis af liv hvert år, men it-giganten IBM mener, at den har fundet en løsning på problemet. Bliv klogere på hvordan IBM vil bruge blockchain til at forhindre svindel i medicinalindustrien supply-chain
Computerworld
Se listen: Disse it-virksomheder drømmer de danske it-studerende om at arbejde for
Konsulenthusene buldrer frem på listen over de virksomheder, som de danske it-studerende helst vil arbejde for. "Konsulenthusene har simpelthen øget kendskabet til sig selv som arbejdsgiver blandt de it-studerende. Det kræver heftig aktivitet på de sociale medier og universiteterne," lyder det fra Universum, der står bag undersøgelsen.
CIO
Sådan kan du stå imod, når hackerangrebet rammer: 16 nye anbefalinger fra politiet
En ny vejledning fra Rigspolitiet og Dansk IT skal hjælpe danske virksomheder med at få bedre styr på it-sikkerheden. Se her, hvad du bør gøre før, under og efter du bliver ramt af et hackerangreb.
Job & Karriere
500 uorganiserede it-folk skal holde liv i statens it-systemer under konflikt
Hvis der udbryder konflikt, vil hundredvis af uorganiserede it-folk få ansvaret for at sikre, at de statslige it-systemer ikke går ned. Men ifølge fagforbundet Prosa kan det få store konsekvenser, hvis Danmark bliver ramt af it-sikkerhedsangreb.