AOlsen Juniormester
27. november 2017 - 11:42 Der er 1 løsning

Tolke Excel Repair Log Fil

Hej Eksperter,

Jeg bruger GemBox til at autogenerere Excel ark. Det er gået godt i 8 år. Jeg har dog for nyligt haft brug for at indsætte en ekstra kolonne og dermed flytte rundt på det oprindelige design.

Desværre får jeg nu en en meddelelse fra Excel hver gang et ark skal åbnes, at "Vi fandt et problem i noget af indholdet... Vil du gendanne.. etc".

Når jeg har gendannet, ser arket ud til at virke helt fint. Spørgsmålet er derfor hvad det er, der får Excel til at vise en repair dialog?

Fejllog er indsat herunder og giver ikke umiddelbart meget hjælp. Jeg hæfter mig dog ved, at den reparerer noget i ark 3 og at ordet "vis", der bruges i feltværdien  "Reparerede poster: Vis fra /xl/worksheets/sheet3.xml-de". tilsyneladende kan skifte afhængig af typen af reparation. Der kunne i følge Google også stå sortering etc.

Er der nogen eksperter, der ved hvad "Vis" dækker over. Er det celle formatering?

Andre gode idéer til fejlsøgning modtages også gerne. Jeg har forsøgt med "SpreadSheet Compare" fra Excel Pro Plus (sammenligner uåbnet fil med repareret fil. Det har dog ikke hjulpet mig videre.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="true"?>
-<recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error075200_01.xml</logFileName>
<summary>Der blev fundet fejl i filen 'C:\Users\Allan Olsen\Desktop\MyFile.xlsx'</summary>
-<repairedRecords>
<repairedRecord>Reparerede poster: Vis fra /xl/worksheets/sheet3.xml-del</repairedRecord>
</repairedRecords>
</recoveryLog>
AOlsen Juniormester
07. december 2017 - 13:55 #1
Efter lang tid lykkedes det at afgrænse problemet. Det viste sig, at Excel fjernede et Freeze pane.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Aarhus Kommune dropper Atea som hardware-leverandør: Vælger konkurrent til hardwareordre på op til 350 millioner kroner
Efter et langt og rodet forløb har Aarhus Kommune nu endelig fundet vinderen af det enorme hardwareudbud til en værdi på op til 350 millioner kroner. Det blev et farvel til Atea og et velkommen til konkurrenten.
CIO
Cybersikkerhed til hele Danmark: Endelig faldt tiøren – lad os så komme i gang
Klumme: Regeringen og en række partier har afsat 1,4 milliarder kroner til at beskytte Danmark mod fremtidige cyber-angreb. Det er meget positivt. Nu bør vi handle. For pengene har ingen værdi i sig selv.
Comon
Det skal du gøre for at få skiftet dit (måske slidte) iPhone-batteri til 229 kroner
Apple har sænket prisen for at få skiftet batteriet i iPhone det næste år efter en større afsløring, og hvis du vil gøre brug af tilbuddet, skal du gøre dette
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Sådan virker Oracles svar på konvergeret infrastruktur i virkeligheden
Den såkaldte konvergerede infrastruktur, som sammensmelter software og hardware i datacenteret, er en populær metode til at effektivisere driften. En anden metode er Oracles Exadata Database Machine, som bygger på hardware specialsyet til databasesoftware, der sigter på at optimere databasens performance og gøre administrationen mere simpel. Men hvordan virker det i virkeligheden? Analysehuset IDC har undersøgt sagen blandt kunder, der bruger systemet, og resultaterne kan du læse i dette meget grundige whitepaper på 16 sider sponseret af Oracle. Business Value of Oracle Exadata Database Machine, whitepaper fra IDC, 16 sider på engelsk, oktober 2016. Få samtidig to infografik-filer fra om exadata fra Oracle.