AOlsen Juniormester
27. november 2017 - 11:42 Der er 1 løsning

Tolke Excel Repair Log Fil

Hej Eksperter,

Jeg bruger GemBox til at autogenerere Excel ark. Det er gået godt i 8 år. Jeg har dog for nyligt haft brug for at indsætte en ekstra kolonne og dermed flytte rundt på det oprindelige design.

Desværre får jeg nu en en meddelelse fra Excel hver gang et ark skal åbnes, at "Vi fandt et problem i noget af indholdet... Vil du gendanne.. etc".

Når jeg har gendannet, ser arket ud til at virke helt fint. Spørgsmålet er derfor hvad det er, der får Excel til at vise en repair dialog?

Fejllog er indsat herunder og giver ikke umiddelbart meget hjælp. Jeg hæfter mig dog ved, at den reparerer noget i ark 3 og at ordet "vis", der bruges i feltværdien  "Reparerede poster: Vis fra /xl/worksheets/sheet3.xml-de". tilsyneladende kan skifte afhængig af typen af reparation. Der kunne i følge Google også stå sortering etc.

Er der nogen eksperter, der ved hvad "Vis" dækker over. Er det celle formatering?

Andre gode idéer til fejlsøgning modtages også gerne. Jeg har forsøgt med "SpreadSheet Compare" fra Excel Pro Plus (sammenligner uåbnet fil med repareret fil. Det har dog ikke hjulpet mig videre.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="true"?>
-<recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error075200_01.xml</logFileName>
<summary>Der blev fundet fejl i filen 'C:\Users\Allan Olsen\Desktop\MyFile.xlsx'</summary>
-<repairedRecords>
<repairedRecord>Reparerede poster: Vis fra /xl/worksheets/sheet3.xml-del</repairedRecord>
</repairedRecords>
</recoveryLog>
AOlsen Juniormester
07. december 2017 - 13:55 #1
Efter lang tid lykkedes det at afgrænse problemet. Det viste sig, at Excel fjernede et Freeze pane.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Efter masser af luksusbilag i Atea-bestikkelsesretssagen: Tiltalte it-topfolk fastholder uskyld - vil frifindes
Efter 18 retsdage med timelange afhøringer af de tiltalte og tonsvis af bilag står sagen stadig åben. "Hvis der er kommet noget frem her under sagen, så er det noget, der taler for vores påstand om frifindelse," mener forsvarer Michael Skjødt.
Comon
Test af Jelly Pro: Lillebitte telefon er overraskende brugbar
Har du brug for en lillebitte mobiltelefon, som stadig kan køre Spotify, Mobile Pay og Messenger? Så er denne lille 4G-telefon noget for dig
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Er din virksomhed (måske) på vej ud i skyen? … her er tre mulige strategier og alle de vigtigste overvejelser
For langt de fleste virksomheder er cloud en uundgåelig del af fremtiden. Men hvordan skal man gribe det projekt an? Dette whitepaper fra EG fyldt med værdifulde input til de virksomheder, som står på tærsklen til at tage beslutningen - analyser, refleksioner, opmærksomhedspunkter og anbefalinger, som kan være en støtte i overvejelserne og undersøgelsen forud for beslutningen.