jath08ac Forsker
07. december 2017 - 15:58 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Ændre værdi via UserForm + VBA

Hej,
Jeg har en UserForm som består af følgende:
ComboBox = cmbNavn
TxtBox = txtÆndrePage1
CommandButton = cbÆndre

Når jeg vælger en værdi i min combobox, vil jeg gerne have mulighed for at ændre værdien. Værdien som bliver vist i min comboBox kommer fra en tabel ved navn 'TblHovedgruppe1' som består af en kolonne med overskriften '1. Hovedgruppe'. Jeg har forsøgt at lave nedenstående kode, som jeg ikke kan få til at fungerer :-(

hvad gør jeg forkert?

Private Sub cbÆndre_Click()
    For counter = 2 To [TblHovedgruppe1[1. Hovedgruppe]].End(xlUp).Row

        Set curcell = [TblHovedgruppe1].Cells(counter, 1)

            curcell.Offset(0, 1).Value = txtÆndrePage1.Value

    Next
End Sub
finb Ekspert
08. december 2017 - 10:02 #1
Vil du  tilføje en inputbox ?
jath08ac Forsker
08. december 2017 - 13:59 #2
@finb: Har fået løst opgaven selv :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Tech Mahindra forlader sit danske hovedkvarter: Tre tilbageværende medarbejdere flytter på kontorhotel
Det indiske selskab Tech Mahindra forlader sit danske hovedkvarter i Ballerup og er i stedet flyttet på kontorhotel med kun tre medarbejdere. Computerworld har besøgt de forladte lokaler. Se billederne her.
Computerworld
"Så kommer Microsoft og siger, at jeg kan få en milliard kroner, men det ændrer jo ikke mit liv så meget"
"Dengang Microsoft bød på os, var det med blandede følelser, for jeg havde allerede 200 millioner kroner stående i banken. Til gengæld skulle jeg aflevere min spændende virksomhed."
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Sådan vælger du det bedste intranet
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Det med det faktum, at det også vil berøre mere eller mindre samtlige ansatte og funktionsområder, hvorfor man alt andet lige skal gøre sig ekstra umage – både mht. valg af hvilken platform, men også mht. udarbejdelse af business case, implementering, udrulning samt adoption og uddannelse. Dette er en 40 siders udførlig guide til dig som skal i gang med at vælge intranetplatform til din virksomhed, og mangler inspiration til, hvordan hele processen bør køre fra start til slut.