Avatar billede ravnemor Juniormester
27. december 2017 - 22:36

ItunesGo, importere sms HTML filer

Jeg har netop måtte købe ny tlf, da den gamle stod af på skærm og touch. Det blev endnu en Xperia Z3 (Android), samme model som den gamle fordi det heller ikke var en formue. Jeg nåede forinden at tage backup af alle sms og lægge på pc som HTML filer via TunesGo. Der kunne jeg vælge at gemme dem som HTML, csv og text.

Nu vil jeg gerne have importeret alle de sms tilbage på den nye tlf via TunesGo eller andet, men når jeg prøver, kan jeg kun vælge at importere csv filer. Jeg har for et års tid siden betalt licensen, så det burde ikke være problemet. Jeg har tjekket videoen hvor de viser, både hvordan man exporterer og importerer. De eksporterer til HTML, men importerer en csv fil. Det fatter jeg egentlig hat af. Jeg har desværre ikke på den gamle tlf mulighed for at gemme igen som csv fil, da jeg ikke kan bruge skærmen og trykke på de nødvendige "Ok" osv.

Er der nogen af jer der har erfaring eller en ide til hvad jeg mon mangler, gør forkert eller skal gøre i stedet for?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester