Avatar billede Carnac Forsker
03. januar 2018 - 10:18 Der er 1 kommentar

Argon bananstik -er de pengene værd?

Overvejer at købe disse Argon bananstik:

https://www.hifiklubben.dk/kabler/hojttaler-stik/argon-5451-bananstik/

Er der nogle der ved om de er pengene værd, eller om man hellere skal købe nogle til 8 kr/stk fra AvXperten el.lign?

Eller er der nogle der har andre forslag? Jeg gider ikke betale specielt meget for  bananstik må jeg indrømme. Jeg synes personligt de bananstik lugter af noget der er konstrueret udelukkende for at flå folk for flere penge end nødvendigt. I gamle dage hvor man bare kunne clipse kablerne ind i højttalerne uden nogen former for stik overhovedet, virkede ganske udmærket. Desværre er det kun muligt at tilslutte via bananstik på mine nye højttalere. Så 50 kr pr par som dem fra Argon er nok max.
Avatar billede ErikHg Ekspert
03. januar 2018 - 11:27 #1
Det skader aldrig at have nogle ordentlige stik, og kabler - ikke bare til højttalere, men generelt - det er dog altid en afvejning mellem pris og kvalitet. Jeg vil sige at prisen er relativ fornuftig. Jeg har selv et par JBL-højttalere, men på disse skal højttaler kablerne bare klikkes på, så det med bananstik er ikke aktuelt for mit ved kommende.

https://www.av-connection.dk/?ML=370

https://www.av-cables.dk/bananstik-2/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester