Andreas Novice
03. januar 2018 - 15:59 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Bedste SSL løsning til nystartet hjemmeside?

Jeg har for kort tid siden købt domænenavnet http://tag-tips.dk/ - Jeg vil selvfølgeligt gerne have https over min hjemmeside, men jeg er i tvivl om hvor jeg kan få fat i et SSL certifikat, så jeg kan få krypteret data.

Hvor finder man den bedste og billigste løsning henne?
klt Mester
03. januar 2018 - 16:21 #1
https://letsencrypt.org/

Er gratis (men skam 100% seriøs - bliver bl.a. brugt på bt.dk / b.dk for at nævne et par større danske sites).
klt Mester
03. januar 2018 - 16:24 #2
Og kan se du vist  bruger unoeuro? - så er det understøttet:

https://blog.unoeuro.com/2016/ny-feature-lets-encrypt-certifikater/
Andreas Novice
03. januar 2018 - 16:25 #3
Synes bare at jeg har læst, at gratisversioner skulle være scams. Kan jeg trygt benytte ovenstående?
Slater Ekspert
03. januar 2018 - 16:57 #4
Ja.

Hvem har fortalt dig, det var scams?
Andreas Novice
03. januar 2018 - 17:00 #5
Jeg har læst omkring Cloudfare, som jeg overvejer at benytte, men har bare læst lidt artikler på nettet, at man skulle være påpasselig omkring andre sider. Jeg takker for jeres svar, og læser lidt videre omkring Let's encrypt og Cloudfare
nemlig Forsker
03. januar 2018 - 20:56 #6
#2 Kan se på Unoeuro's produkt-/prisside, at et SSL DV-Certifikat (1 år) koster 50 Euro i oprettelse, mens det i linket omtalte, SSL wildcard DV-Certifikat (1 år), koster 125 Euro i oprettelse. Begge løsninger er efterfølgende gratis.

Hvorfor vælge løsningen til 125 Euro?
Er det i øvrigt billigt. Jeg kan se, at hos One.com er det gratis.
Jeg spørger, fordi jeg har en del domæner/hjemmesider, der bliver hostet hos Unoeuro, og det er vist på tide, at få aktiveret SSL.

(Jeg har tidligere brugt One.com, og skal ikke tilbage til dem - der var alt for mange problemer. Unoeuro fungerer upåklageligt).
Slater Ekspert
04. januar 2018 - 09:04 #7
#6: I den blog #2 linker, skriver de at de nu også tilbyder LetsEncrypt, som er helt gratis. Det der står på deres produktside er noget andet. Dog virker LetsEncrypt kun på PHP-hoteller ind til videre, så hvis du bruger ASP, må du punge ud.

Men om du skal vælge wildcard eller ej, kommer an på om du har brug for det. Forskellen er, at wildcard certs lader dig benytte samme certifikat på subdomæner.
klt Mester
04. januar 2018 - 09:21 #8
#6  I et senere blog-indlæg skriver Unoeuro at de nu også understøtter LetsEncrypt på ASP 
https://blog.unoeuro.com/2017/lets-encrypt-paa-asp-webhoteller/


Og angående wildcard så har LetsEncrypt længe skrevet at det kom i januar 2018. Om tidsfristen kommer vil at holde ved jeg ikke - men det skulle være på vej :-)
Andreas Novice
04. januar 2018 - 10:24 #9
Jeg siger tak for jeres hjælp! Nu er https://tag-tips.dk oppe at køre med SSL certifikat.

Jeg valgte dog den lette løsning ved at købe et SSL DV-certifikat ved Unoeuro, som var den nemmeste og hurtigste løsning. Kunne ligeledes læse mig frem til fordelene ved at køre SSL certifikatet gennem Unoeuro, selvom jeg selvfølgeligt gerne ville have sparet de penge jeg brugte.

Til fremtidigt brug, vil jeg dog bruge Let's Encrypt eller Cloudfare's gratis version, da Google jo har meldt ud, at SSL-certificerede hjemmesider vil få en konkurrencefordel, hvilket er væsentligt i forhold til det jeg laver
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Simcorps kerneprodukt skal transformeres til cloud as a service på fire år: "Vi skifter motorerne ud, mens vi flyver"
Oracle Open World, San Francisco: Simcorps kernesystem Simcorp Dimension skal transformeres til et cloudbaseret as a service concept på fire år, men selskabet har endnu ikke valgt en cloud-leverandør. Se selskabets muligheder her.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Advanced Analytics og Machine Learning – en anderledes tilgang til sikkerhed
Alle der i det daglige arbejder med it-sikkerhed, ved at analytics er et vigtigt værktøj i kampen mod cybertrusler. Med hjælp fra Big Data, IoT og 24-timers tilslutning er dataanalytikere på forkant med udviklingen, og ved hele tiden hvad der skal gøres for at holde sikkerheden i top. Der er dog så meget data at Machine Learning bliver en uundværlig brik i dette puslespil, og det går vi i dybden med i dette whitepaper.