Andreas Novice
03. januar 2018 - 15:59 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Bedste SSL løsning til nystartet hjemmeside?

Jeg har for kort tid siden købt domænenavnet http://tag-tips.dk/ - Jeg vil selvfølgeligt gerne have https over min hjemmeside, men jeg er i tvivl om hvor jeg kan få fat i et SSL certifikat, så jeg kan få krypteret data.

Hvor finder man den bedste og billigste løsning henne?
klt Mester
03. januar 2018 - 16:21 #1
https://letsencrypt.org/

Er gratis (men skam 100% seriøs - bliver bl.a. brugt på bt.dk / b.dk for at nævne et par større danske sites).
klt Mester
03. januar 2018 - 16:24 #2
Og kan se du vist  bruger unoeuro? - så er det understøttet:

https://blog.unoeuro.com/2016/ny-feature-lets-encrypt-certifikater/
Andreas Novice
03. januar 2018 - 16:25 #3
Synes bare at jeg har læst, at gratisversioner skulle være scams. Kan jeg trygt benytte ovenstående?
Slater Ekspert
03. januar 2018 - 16:57 #4
Ja.

Hvem har fortalt dig, det var scams?
Andreas Novice
03. januar 2018 - 17:00 #5
Jeg har læst omkring Cloudfare, som jeg overvejer at benytte, men har bare læst lidt artikler på nettet, at man skulle være påpasselig omkring andre sider. Jeg takker for jeres svar, og læser lidt videre omkring Let's encrypt og Cloudfare
nemlig Forsker
03. januar 2018 - 20:56 #6
#2 Kan se på Unoeuro's produkt-/prisside, at et SSL DV-Certifikat (1 år) koster 50 Euro i oprettelse, mens det i linket omtalte, SSL wildcard DV-Certifikat (1 år), koster 125 Euro i oprettelse. Begge løsninger er efterfølgende gratis.

Hvorfor vælge løsningen til 125 Euro?
Er det i øvrigt billigt. Jeg kan se, at hos One.com er det gratis.
Jeg spørger, fordi jeg har en del domæner/hjemmesider, der bliver hostet hos Unoeuro, og det er vist på tide, at få aktiveret SSL.

(Jeg har tidligere brugt One.com, og skal ikke tilbage til dem - der var alt for mange problemer. Unoeuro fungerer upåklageligt).
Slater Ekspert
04. januar 2018 - 09:04 #7
#6: I den blog #2 linker, skriver de at de nu også tilbyder LetsEncrypt, som er helt gratis. Det der står på deres produktside er noget andet. Dog virker LetsEncrypt kun på PHP-hoteller ind til videre, så hvis du bruger ASP, må du punge ud.

Men om du skal vælge wildcard eller ej, kommer an på om du har brug for det. Forskellen er, at wildcard certs lader dig benytte samme certifikat på subdomæner.
klt Mester
04. januar 2018 - 09:21 #8
#6  I et senere blog-indlæg skriver Unoeuro at de nu også understøtter LetsEncrypt på ASP 
https://blog.unoeuro.com/2017/lets-encrypt-paa-asp-webhoteller/


Og angående wildcard så har LetsEncrypt længe skrevet at det kom i januar 2018. Om tidsfristen kommer vil at holde ved jeg ikke - men det skulle være på vej :-)
Andreas Novice
04. januar 2018 - 10:24 #9
Jeg siger tak for jeres hjælp! Nu er https://tag-tips.dk oppe at køre med SSL certifikat.

Jeg valgte dog den lette løsning ved at købe et SSL DV-certifikat ved Unoeuro, som var den nemmeste og hurtigste løsning. Kunne ligeledes læse mig frem til fordelene ved at køre SSL certifikatet gennem Unoeuro, selvom jeg selvfølgeligt gerne ville have sparet de penge jeg brugte.

Til fremtidigt brug, vil jeg dog bruge Let's Encrypt eller Cloudfare's gratis version, da Google jo har meldt ud, at SSL-certificerede hjemmesider vil få en konkurrencefordel, hvilket er væsentligt i forhold til det jeg laver
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Udbetaling Danmark skal forhandle om mulig kompensation med Netcompany til efteråret
Interview: Inden årsskiftet står det klart, om Netcompany skal kompensere Udbetaling Danmark for de startvanskeligheder, der har været i forbindelse med det nye boligstøttesystem. "Jeg kan hverken be- eller afkræfte, at vi kommer til at bede om et pengebeløb fra Netcompany," lyder det fra Søren Eismark, underdirektør i ATP, som står bag Udbetaling Danmark.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.