Eva Juniormester
05. januar 2018 - 11:33 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Ubs-kontakt på kamera virker ikke

Har to ældre kameraer (Nikon D60 og D80). De har naturligvis begge UBS-indgange, så jeg kan overføre billeder til computeren. Det virker fint på D60 men pludselig er der nul kontakt til D80-eren. Når jeg sætter UBS-stikket i, er der overhovedet ingen reaktion. Hvad kan der være sket? (der er gået nogle måneder siden sidst jeg skulle overføre billeder). Kan det være noget i instillingen på kameraet, jeg er kommet til at pille ved? eller....? Har lige støvsuget indgangen, i tilfælde der skulle sidde støv, men det hjalp ikke.
Bliver superhappy hvis nogen kan hjælpe! :)
poko1 Ekspert
05. januar 2018 - 13:48 #1
Du tænder vel først Kameraet efter at Kablet er tilsluttet? Og så mener du nok USB ikke sandt?
nu skriver du jo ikke på hvilket Windows system. Men hvis Win 10 så se billedet om du har nogle bemærkninger i din Enhedshåndtering, se også der foroven om den kan finde det der?
https://ibb.co/jEK3Pw
milter Ekspert
05. januar 2018 - 14:03 #2
Er der valgt "Mass storage" i menuen som anvist på side 67 og frem i vejledningen herunder:

https://cdn-10.nikon-cdn.com/pdf/manuals/noprint/D80_noprint.pdf

Husk at vente med at tænde din D80, til den er blevet tilsluttet via USB. Hvis det ikke virker, så prøv at genstarte din PC med kameraet tilsluttet og tændt. Hvis det heller ikke virker, så prøv at vrikke forsigtigt på USB-kablet i kameraets tilslutning.

Virker din D80 ellers ok, kan du f.eks. se billederne på det i kameraets preview? Hvis alt andet ellers er i orden, kan du sikkert overføre dine billederne fra kameraets hukommelseskort via en kortlæser dom den i linket herunder. Eller, hvis du er heldig, så findes der allerede en kortlæser på din PC.

http://www.edbpriser.dk/kortlaeser/delock-usb-20-cardreader-all-in-1-id-777213.aspx
milter Ekspert
05. januar 2018 - 14:07 #3
PS. Jeg går ud fra, det er det samme kabel, du bruger til både din D60 og din D80?
Eva Juniormester
05. januar 2018 - 14:35 #4
Tusind tak for dine flotte svar, Milter! :)
Ja, mener selvfølgelig USB, bytter altid om på disse to bokstaver.
Og Ja, starter selvf. først kameraet når kablet er tilsluttet
Og ja, det er samme kabel
Har W. 10, men det har ikke noget at sige, siden det har virket upåklageligt ellers.
Tror ikke det hjælper at genstarte, når D60 virker, men ikke D80.
Og ellers virker alt andet i kameraet.
Skal prøve det med at vrikke lidt med kontakten. Og skal få tjekket på side 69 og frem.
Tak for tips med kort/kortlæser.
Vender tilbage lidt senere i dag. :)
poko1 Ekspert
05. januar 2018 - 15:25 #5
Jeg fik ikke svar angående Enhedshåndteringen og spørgsmål om Win 10 var jo i forbindelse med at findeadgangen til Enhedshåndtering derfra men undskyld min indblanding
Eva Juniormester
05. januar 2018 - 16:58 #6
Kæmpestort undskyld poko1!!! Jeg havde overset dit svar (læste det hele som et), og siden der var en masse der skete samtidig hjemme hos mig, overså jeg dette. Tusind tak for svar, også til dig!! :) Jeg skal svare på det hele/undersøge ting, lidt senere! :)
Eva Juniormester
05. januar 2018 - 17:47 #7
Hej igen. Så er alle punkter I nævner, tjekket/efterprøvet. Alt ok i forhold til dette, både hvad USB og indstillinger angår, så det må være selve kontakten det er galt med. Ser nu, at den ser en anelse anderledes ud på D80 end på D60, (ser ud som om der 'mangler' noget på D80). Er kontakten skadet, så er der nok ikke noget at stille op.
Tusind tak igen for jeres hjælp!! :D
MKJDK Praktikant
13. marts 2018 - 16:36 #8
Hej Eva...
Såfremt stikket i kameraet er gået i stykker, kan løsningen være at investere i en kortlæser. Dvs du tager memorykortet ud af kameraet og putter i denne kortlæser, som er forbundet med usb til din computer, hvorfra dine billeder ville kunne åbnes i "denne computer" under et nyt drev.
Mvh Martin
www.silkefoto.dk
Eva Juniormester
14. marts 2018 - 08:04 #9
Hej Martin! Tusind tak for dit svar. Kameraet er solgt :)
Mvh Eva
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Peter Schleidt står i spidsen for et it-budget på 1,2 milliarder kroner i Jyske Bank: "Der kommer til at ske enormt meget i branchen, og teknologien bliver helt afgørende"
Interview: Peter Schleidt står i spidsen for al digitalisering i Jyske Bank, der med et it-budget på 1,2 milliarder kroner for alvor kan gøre en forskel på området. Men selv med et så stort budget skal der fokuseres. Og tænkes i nye baner. "Der sker noget på digitaliseringsfronten alle steder i Jyske Bank," siger direktøren.
Computerworld
Nørgaard: Facebook er godt og grundigt på spanden på grund af nogle onde menneskers onde biks
Klumme: En række onde mennesker som Steve Bannon har via deres onde, onde biks Cambridge Analytics (CA) trukket data ud på individ-niveau fra Facebook på alle amerikanere, anvendt en yderst snedig metode, kaldet Big Five, til at finde ud af deres sindsstemning, og derpå målrettet de russiske trolde fra IRA i Sankt Petersborg mod folk med henblik på at fremme Bernie og Trumpie, men ikke Hillary.
CIO
Datatilsynet beroliger 65 dage før GDPR: "Det er ikke fordi, vi nu vil ud og give bøder til højre og venstre"
Datatilsynet forventer ikke at skulle uddele bøder til højre og venstre. I stedet vil tilsynet satse på at indgå i en dialog med virksomhederne.
Job & Karriere
Facebook søger medarbejdere til kæmpe-datacenter i Odense - se de ledige stillinger her
Facebook søger nye medarbejdere til selskabets kæmpedata-center i Odense, der efter planen skal åbne i 2020. Se her, om du kan komme i betragtning.
White paper
Hvilken slags CRM understøtter bedst din forretning?
Hvordan vælger jeg det rigtige CRM-system? Hvad skal jeg prioritere? Denne guide giver dig et solidt grundlag for at vælge det CRM-system, der understøtter netop din virksomhed og jeres processer bedst – og som støtter op om arbejdet med bl.a. salg, marketing og service gennem den samlede kunderejse. Du får også konkrete og brugbare tips til, hvordan du øger sandsynligheden for, at CRM bliver en naturlig og selvfølgelig del af dine medarbejderes dagligdag. Hvilket jo er grundlaget for, at det samlede CRM-projekt bliver til en succes.