fbrejl Novice
06. januar 2018 - 01:45 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Router Cisco Linksys EA2700 virker ikke og samtlige dioder blinker konstant med høj frekvens

Min Router sender ikke signal.
Samtlige dioder blinker konstant med høj frekvens på min Router Cisco Linksys EA2700. Der er signal fra en lang række andre routere i bygningen, men intet signal fra min router. Jeg har haft routeren i nogle år, så det er ikke opsætnings/opstarts-problemer.
Er der nogen, der ved hvad der er sket / hvad jeg kan gøre?

Jeg håber super meget, at der er en løsning.
Tusind tak!
Mange hilsener
sidwave Ekspert
06. januar 2018 - 06:12 #1
#1 reset den
#2 opdater firmwaren
fbrejl Novice
06. januar 2018 - 06:30 #2
Tusind tak. Dejligt, at høre, at du tænker, at det kan løses. Jeg har nu google og fundet vejledningen til at lave et factory reset side 56 her: http://downloads.linksys.com/downloads/userguide/EA-Series_UG_Full_3425-00125D_EN_FR-CA_Web.pdf

Der står jeg skal være opmærksom på at den mistere al opsætning :(
Kan vel sagtens hurtigt blive et problem så?
06. januar 2018 - 12:15 #3
Lyder som om der er benyttet en forkert strømforsyning og routeren er brændt af... :-(
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app nægter at fjerne undersøgelse trods trussel om fogedforbud: "Den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny"
Interview: Saphe-stifter nægter at fjerne undersøgelse fra oktober 2017 fra tjenestens hjemmeside, men han erkender, at han ikke aner, hvordan det danske marked for trafik-apps forholder sig i dag. "Det kan være, at vi laver en ny undersøgelse på et tidspunkt, men den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny," lyder det.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Roadmap til din digitale forretning
Digital transformation er på alles læber, men flere virksomheder er usikre på hvordan man rent faktisk kommer i gang. I dette whitepaper gennemgår vi en case fra den britiske online retail branche, hvor vi ser, hvordan I opnår en operationel og konkurrencemæssig fordel.