Lars R Praktikant
12. januar 2018 - 21:29 Der er 3 kommentarer

Hvilken IT certificering?

Hej

Jeg går med en IT drøm i maven, men ved ikke hvordan jeg skal gribe det an.

Jeg har kigget på diverse certificeringer, Cisco CCENT og CCNA samt CompTia A+, og vil høre om nogle ved om der er jobmuligheder med en af disse som eneste uddannelse inden for IT? Jeg forventer naturligvis ikke drømmejobbet fra start.

Kan det om ikke andet åbne døren for ulønnet erfaring?

Mvh. Lars
sidwave Ekspert
12. januar 2018 - 22:03 #1
du bør kigge på IT supporter uddannelsen.
når du googler "it supporter uddannelse" vil den komme op med byerne/skolerne, hvor du kan læse mere på erhvervsskolernes hjemmesider.

jeg er selv it supporter, jeg har microsoft certified professional i windows server, og A+ cert.. jeg gik i odense i 2000-2004
Lars R Praktikant
12. januar 2018 - 22:15 #2
Tak for svar. Årsagen til interessen for certificering i stedet for en uddannelse er at jeg af forskellige årsager ikke har mange SU klip tilbage, og derfor ikke vil kunne få dækket hele uddannelsesforløbet.
ole_madsen Ekspert
13. januar 2018 - 11:48 #3
Nu har jeg siddet i samme job i mange år i en virksomhed der leverer IT-ydelser på fast og konsulentbasis, og spurgte for nyligt min chef, hvorfor vi egentlig ikke gør mere ud af at uddanne vores folk - certificeringer m.m.

Hans svar var: Det efterspørges ikke af vores kunder. De vil have erfaring.

Sagt på en anden måde - uddannelse, certificeringer eller erfaring. Så kræver det at man er på det rette sted på det rigtige tidspunkt, for at få et godt job... - og selvfølgelig kan den rette certificering så nok hjælpe - men du skal nok gå efter jobbet, og så certificere dig efter det, i stedet for den modsatte vej.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Atea-dom bliver flere måneder forsinket efter kæmpefund af materiale: "Jeg er rystet over, hvad der foregår"
Dommen i Atea-sagen er flere måneder væk. Retten i Glostrup skulle have taget stilling til skyldsspørgsmålet i begyndelsen af februar, men enorme mængder nyt sagsmateriale får sagen til at trække ud. Nu er flere weekender inddraget til retsmøder de kommende måneder.
CIO
Region Nordjylland aner ikke om den overholder vigtig del af persondataloven: "Vi tager det ud fra almindelig sund fornuft"
Danske myndigheder har store problemer med at overholde persondataloven, og det står særligt skidt til med at kontrollere sikkerheden hos det offentliges it-leverandører. Ifølge Region Nordjylland er det umuligt at kontrollere, om man overholder reglerne.
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.