Lars R Novice
12. januar 2018 - 21:29 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hvilken IT certificering?

Hej

Jeg går med en IT drøm i maven, men ved ikke hvordan jeg skal gribe det an.

Jeg har kigget på diverse certificeringer, Cisco CCENT og CCNA samt CompTia A+, og vil høre om nogle ved om der er jobmuligheder med en af disse som eneste uddannelse inden for IT? Jeg forventer naturligvis ikke drømmejobbet fra start.

Kan det om ikke andet åbne døren for ulønnet erfaring?

Mvh. Lars
sidwave Ekspert
12. januar 2018 - 22:03 #1
du bør kigge på IT supporter uddannelsen.
når du googler "it supporter uddannelse" vil den komme op med byerne/skolerne, hvor du kan læse mere på erhvervsskolernes hjemmesider.

jeg er selv it supporter, jeg har microsoft certified professional i windows server, og A+ cert.. jeg gik i odense i 2000-2004
Lars R Novice
12. januar 2018 - 22:15 #2
Tak for svar. Årsagen til interessen for certificering i stedet for en uddannelse er at jeg af forskellige årsager ikke har mange SU klip tilbage, og derfor ikke vil kunne få dækket hele uddannelsesforløbet.
ole_madsen Ekspert
13. januar 2018 - 11:48 #3
Nu har jeg siddet i samme job i mange år i en virksomhed der leverer IT-ydelser på fast og konsulentbasis, og spurgte for nyligt min chef, hvorfor vi egentlig ikke gør mere ud af at uddanne vores folk - certificeringer m.m.

Hans svar var: Det efterspørges ikke af vores kunder. De vil have erfaring.

Sagt på en anden måde - uddannelse, certificeringer eller erfaring. Så kræver det at man er på det rette sted på det rigtige tidspunkt, for at få et godt job... - og selvfølgelig kan den rette certificering så nok hjælpe - men du skal nok gå efter jobbet, og så certificere dig efter det, i stedet for den modsatte vej.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Open source vinder hastigt frem - men proprietær software har stadig sine fordele: "Al teori peger på, at man skal gøre tingene tilgængelige, hvis man vil øge sin innovation"
Interview: Open source-baserede systemer buldrer frem i erhvervslivet, hvor de store teknologi-firmaer slåes på livet løs om placeringerne på platforms-markedet. Er det så ved at være slut med de proprietære systemer? Nej, mener NNIT’s CTO, Jens Maagøe. Men man skal tænke sig om.
Computerworld
Interneteksperternes mareridt er gået i opfyldelse: EU godkender omstridt direktiv, der "ødelægger internettet for altid"
EU's lovgivende udvalg har godkendt nye copyright-regler, som indeholder to kontroversielle paragraffer. Eksperter advarer imod, at artikel 11 og 13 kan ødelægge internettet for altid. Reglerne mangler stadig at blive endeligt vedtaget.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.