Lars R Novice
12. januar 2018 - 21:29 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hvilken IT certificering?

Hej

Jeg går med en IT drøm i maven, men ved ikke hvordan jeg skal gribe det an.

Jeg har kigget på diverse certificeringer, Cisco CCENT og CCNA samt CompTia A+, og vil høre om nogle ved om der er jobmuligheder med en af disse som eneste uddannelse inden for IT? Jeg forventer naturligvis ikke drømmejobbet fra start.

Kan det om ikke andet åbne døren for ulønnet erfaring?

Mvh. Lars
sidwave Ekspert
12. januar 2018 - 22:03 #1
du bør kigge på IT supporter uddannelsen.
når du googler "it supporter uddannelse" vil den komme op med byerne/skolerne, hvor du kan læse mere på erhvervsskolernes hjemmesider.

jeg er selv it supporter, jeg har microsoft certified professional i windows server, og A+ cert.. jeg gik i odense i 2000-2004
Lars R Novice
12. januar 2018 - 22:15 #2
Tak for svar. Årsagen til interessen for certificering i stedet for en uddannelse er at jeg af forskellige årsager ikke har mange SU klip tilbage, og derfor ikke vil kunne få dækket hele uddannelsesforløbet.
ole_madsen Ekspert
13. januar 2018 - 11:48 #3
Nu har jeg siddet i samme job i mange år i en virksomhed der leverer IT-ydelser på fast og konsulentbasis, og spurgte for nyligt min chef, hvorfor vi egentlig ikke gør mere ud af at uddanne vores folk - certificeringer m.m.

Hans svar var: Det efterspørges ikke af vores kunder. De vil have erfaring.

Sagt på en anden måde - uddannelse, certificeringer eller erfaring. Så kræver det at man er på det rette sted på det rigtige tidspunkt, for at få et godt job... - og selvfølgelig kan den rette certificering så nok hjælpe - men du skal nok gå efter jobbet, og så certificere dig efter det, i stedet for den modsatte vej.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk dataekspert får nyt job: Skal transformere den digitale forvaltning og forske i machine learning
Interview: Hanne Marie Motzfeldt forlader sin stilling ved Aarhus Universitet til fordel for Københavns Universitet. "Jeg er for alvor blevet tiltrukket af, at Københavns Universitet har etableret en digital hub. Det er en kæmpe satsning, der skal samle alle kræfter fra Københavns ekstremt stærke forskningsmiljø," lyder det.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.