Ibrahim Topac Praktikant
14. januar 2018 - 04:19 Der er 11 kommentarer

Lyd problemer

Hej.

Jeg har lige fået en pc, men er blevet nulstillet før jeg fik den, så er nødt til af installere alt om igen. Jeg har ikke sat det op endnu, men har en anden skærm til, som jeg har prøvet pc’en af på.

Så mit spørgsmål:
Lyden kommer fra skærmen, som ganske almindeligt, men når jeg sætter min høretelefoner i selve min pc kommer lyden stadig fra skærmen som højtaler. Jeg er heldig med, at skærmen havde et aux/Jack-stik, men min rigtige skærm som jeg har købt og skal bruge har ingen aux/Jack-stik. Hvordan kan jeg gøre så jeg kan koble min høretelefoner til min pc automatisk fra “afspillingsenhed”/“optagelseenhed?” Er det en mulighed?
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 08:12 #1
Fra din skærm, sidder der så ikke lyd stik fra denne i dit lydkort bagpå pc?
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 08:14 #2
Ok. Du putter stik til øretelefoner i foran og vil have stikket bagpå til at slukke når dette gøres?
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 08:21 #3
Prøvede lige på min stationær her. Har højttalere i lydkort bagpå og de spiller. Har så også stik på fronten. og når jeg putter en høretelefon her i slukker lyden i højttaler og lyd kommer i headsæt automatisk. Er det sådan du vil have det?
Ibrahim Topac Praktikant
14. januar 2018 - 18:24 #4
Ja præcis.

Fordi skærmen har nok indbygget højtalere. Jeg har ikke tjekket skærmen endnu, men det har alle skærme jo. Den har så ingen stik til at putte høretelefoner i, så tænkte jeg, at jeg kan sætte dem ind i min pc’s i stedet for, men det virkede så ikke. Hvad gøre jeg?
Jeg ville have det som du har beskrevet i din sidste besked :)
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 19:40 #5
Så må din skærm få lyden digitalt gennem kablet. Med hvad er den tilkoblet?
Ibrahim Topac Praktikant
14. januar 2018 - 19:57 #6
Den har kun VGA-stik ikke andet.
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 20:02 #7
Forstår ikke hvordan lyden kan komme i skærmen uden du har et lyd stik i computeren fra din skærm. Vga er (som jeg kender det) analog billed del uden lyd
Ibrahim Topac Praktikant
14. januar 2018 - 21:16 #8
kan jeg så ikke få lyd på nogen andre måder? Har heller ikke prøvet skærmen af, men regner med den har indbygget højtalere i sig selv.
Thomas S Ekspert
15. januar 2018 - 13:41 #9
jeg går ud fra at du har Windows 10 nu:
i højre side af skærmen har du et lyd-symbol - når du klikker på den kan du vælge, hvor lyden skal komme ud af - så sæt dine hørtelefoner/højtaler/hvad-som-helst i pcen, og klik på højtalersymbolet - så kan du vælge noget andet der.
Ibrahim Topac Praktikant
15. januar 2018 - 14:11 #10
Ja jeg har Windows 10

Jeg prøver lige den måde du har beskrevet på :)

Tak for hjælpen :))))
Ibrahim Topac Praktikant
15. januar 2018 - 19:38 #11
Jeg kunne desværre ikke finde noget som helst :(
Jeg har virkelig brug for at fixe det altså jeg har brug for, at høre lyd fra min headset og ikke skærmen hver gang
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Open source vinder hastigt frem - men proprietær software har stadig sine fordele: "Al teori peger på, at man skal gøre tingene tilgængelige, hvis man vil øge sin innovation"
Interview: Open source-baserede systemer buldrer frem i erhvervslivet, hvor de store teknologi-firmaer slåes på livet løs om placeringerne på platforms-markedet. Er det så ved at være slut med de proprietære systemer? Nej, mener NNIT’s CTO, Jens Maagøe. Men man skal tænke sig om.
Computerworld
Interneteksperternes mareridt er gået i opfyldelse: EU godkender omstridt direktiv, der "ødelægger internettet for altid"
EU's lovgivende udvalg har godkendt nye copyright-regler, som indeholder to kontroversielle paragraffer. Eksperter advarer imod, at artikel 11 og 13 kan ødelægge internettet for altid. Reglerne mangler stadig at blive endeligt vedtaget.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Står din infrastruktur i vejen for virksomhedens udvikling? … her er de 10 vigtigste overvejelser
Oplever du, at din virksomheds it-infrastruktur er en stopklods for udviklingen af forretningen, digitalisering og konkurrencekraft? Måske er svaret hyperkonvergeret infrastruktur, hvor software og hardware smelter sammen i én konkurrencedygtig enhed, som er nem at administrere. Men der er 10 meget vigtige overvejelser at gøre sig, før man vælger en løsning. Læs dette whitepaper fra Lenovo og bliv klædt bedre på til at vælge rigtigt. 10 Key Considerations for Selecting Hyper-Converged Infrastructure - What to Know Before You Choose a Solution, Lenovo, 18 sider på engelsk.