Ibrahim Topac Praktikant
14. januar 2018 - 04:19 Der er 11 kommentarer

Lyd problemer

Hej.

Jeg har lige fået en pc, men er blevet nulstillet før jeg fik den, så er nødt til af installere alt om igen. Jeg har ikke sat det op endnu, men har en anden skærm til, som jeg har prøvet pc’en af på.

Så mit spørgsmål:
Lyden kommer fra skærmen, som ganske almindeligt, men når jeg sætter min høretelefoner i selve min pc kommer lyden stadig fra skærmen som højtaler. Jeg er heldig med, at skærmen havde et aux/Jack-stik, men min rigtige skærm som jeg har købt og skal bruge har ingen aux/Jack-stik. Hvordan kan jeg gøre så jeg kan koble min høretelefoner til min pc automatisk fra “afspillingsenhed”/“optagelseenhed?” Er det en mulighed?
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 08:12 #1
Fra din skærm, sidder der så ikke lyd stik fra denne i dit lydkort bagpå pc?
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 08:14 #2
Ok. Du putter stik til øretelefoner i foran og vil have stikket bagpå til at slukke når dette gøres?
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 08:21 #3
Prøvede lige på min stationær her. Har højttalere i lydkort bagpå og de spiller. Har så også stik på fronten. og når jeg putter en høretelefon her i slukker lyden i højttaler og lyd kommer i headsæt automatisk. Er det sådan du vil have det?
Ibrahim Topac Praktikant
14. januar 2018 - 18:24 #4
Ja præcis.

Fordi skærmen har nok indbygget højtalere. Jeg har ikke tjekket skærmen endnu, men det har alle skærme jo. Den har så ingen stik til at putte høretelefoner i, så tænkte jeg, at jeg kan sætte dem ind i min pc’s i stedet for, men det virkede så ikke. Hvad gøre jeg?
Jeg ville have det som du har beskrevet i din sidste besked :)
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 19:40 #5
Så må din skærm få lyden digitalt gennem kablet. Med hvad er den tilkoblet?
Ibrahim Topac Praktikant
14. januar 2018 - 19:57 #6
Den har kun VGA-stik ikke andet.
220661 Ekspert
14. januar 2018 - 20:02 #7
Forstår ikke hvordan lyden kan komme i skærmen uden du har et lyd stik i computeren fra din skærm. Vga er (som jeg kender det) analog billed del uden lyd
Ibrahim Topac Praktikant
14. januar 2018 - 21:16 #8
kan jeg så ikke få lyd på nogen andre måder? Har heller ikke prøvet skærmen af, men regner med den har indbygget højtalere i sig selv.
Thomas S Ekspert
15. januar 2018 - 13:41 #9
jeg går ud fra at du har Windows 10 nu:
i højre side af skærmen har du et lyd-symbol - når du klikker på den kan du vælge, hvor lyden skal komme ud af - så sæt dine hørtelefoner/højtaler/hvad-som-helst i pcen, og klik på højtalersymbolet - så kan du vælge noget andet der.
Ibrahim Topac Praktikant
15. januar 2018 - 14:11 #10
Ja jeg har Windows 10

Jeg prøver lige den måde du har beskrevet på :)

Tak for hjælpen :))))
Ibrahim Topac Praktikant
15. januar 2018 - 19:38 #11
Jeg kunne desværre ikke finde noget som helst :(
Jeg har virkelig brug for at fixe det altså jeg har brug for, at høre lyd fra min headset og ikke skærmen hver gang
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mangel på arbejdskraft kan tvinge Universal Robots væk fra Danmark: "Vores ejere er ikke religiøse med, hvor vi skal ligge henne"
Interview: Universal Robots' ekstreme vækst har også en bagside. Selskabet har store udfordringer med at få kompetente folk og må derfor kigge til udlandet, men det er svært at få den udenlandske arbejdskraft til Danmark. Robotfirmaet fra Odense prøver nu at råbe de danske politikere op. "Vi er født i Danmark, men købt af en amerikansk virksomhed, og vores ejere er ikke religiøse med, hvor vi skal ligge henne," lyder det.
Computerworld
Her er de tre nye iPhones: Apple har netop præsenteret to frække topmodeller samt en helt ny "folketelefon"
Apple har netop løftet sløret for tre nye iPhones. Den ene af dem er måske det tætteste Apple kommer på en folketelefon
CIO
Machine learning og kunstig intelligens med Jesper Steen Møller "Der er rigtigt meget teknik som for nogen ser nærmest magisk ud"
Tech fra Toppen: Hvornår det giver mening at bruge machine learning - og hvordan du kommer bedst muligt i gang? Få svaret i den seneste udgave af Computerworlds podcast "Tech fra toppen" med datalog Jesper Steen Møller.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Advanced Analytics og Machine Learning – en anderledes tilgang til sikkerhed
Alle der i det daglige arbejder med it-sikkerhed, ved at analytics er et vigtigt værktøj i kampen mod cybertrusler. Med hjælp fra Big Data, IoT og 24-timers tilslutning er dataanalytikere på forkant med udviklingen, og ved hele tiden hvad der skal gøres for at holde sikkerheden i top. Der er dog så meget data at Machine Learning bliver en uundværlig brik i dette puslespil, og det går vi i dybden med i dette whitepaper.