Avatar billede Mathias Praktikant
07. februar 2018 - 17:52 Der er 7 kommentarer

Hvilken bredbånd?

Hej alle,

Skal til at skifte ny bredbånd udbyder, men kan ikke helt beslutte mig om hvilken jeg skal vælge... Har kigget lidt på Hiper og Telia. Hvad tænker i?

Forsat rigtig god aften ;)
Avatar billede Slettet bruger
07. februar 2018 - 18:02 #1
glem telia. det er ikke godt.

check on stofa kan levere. alt efter hvor du bor kan de levere 100/100, deres priser er gode, og det kører godt.
Avatar billede Henrik Novice
07. februar 2018 - 18:04 #2
Hej Mathias,

Kan helt klart anbefale Telia, du kan lige nu få gratis oprettelse ved brug af rabatkoden hos Rabatkodeautomaten.dk! https://rabatkodeautomaten.dk/butik/telia-rabatkode/
Avatar billede Slettet bruger
07. februar 2018 - 18:08 #3
Avatar billede Arbejdemedbolig Praktikant
15. februar 2018 - 08:34 #4
Det kan være en god ide at besøge en af disse sammenligningssider, hvor du kan se tilbud fra forskellige udbydere. kan varmt anbefales.
Avatar billede Henrik Novice
07. august 2018 - 11:53 #5
Hej Mathias,

Du kan også prøve at tage et kig på nogle at de mange sammenligningssider. Kan i hvert fald klart anbefale http://bredbåndfinder.dk, men ellers kan du finde en 100 kr. rabatkode til Hiper hos https://cupoconcept.dk/butik/hiper-rabatkode/
Avatar billede MadsenDK Juniormester
13. august 2018 - 16:33 #6
Hej Mathias,
..Og andre der søger en ny bredbåndsudbyder.

Jeg vil nok anbefale Hiper, Kviknet eller Waoo, da de kan tilbyde en rigtig god forbindelse, til en fornuftig pris. Du får normalt meget for pengene hos dem. Men når det er sagt, så få altid sammenlignet udbyderne med hinanden, så du finder den rigtige løsning for dig. Udover de sider der allerede er nævnt, kan https://yanet.dk/ og https://www.prisas.dk/bredbaand/ være værd at overveje.

Uanset hvad så bør du undersøge mulighederne ud fra dine behov. Du kan ofte få en hurtig forbindelse, ved blot at give lidt mere. Og så samtidig tage højde for om kundeservice og stabiliteten lever op til dine forventninger.
Avatar billede Hans Thomsen Praktikant
23. august 2018 - 11:42 #7
Hej Mathias

Jeg vil klar anbefale dig Hiper som bredbånd udbyder frem for Telia. Nu ved jeg naturligvis ikke om det er muligt at få fiberbredbånd, der hvor du bor. Men dette kan du hurtigt se ved at skrive din adresse ind i søge feltet på hiper's hjemmeside. Deres fiberbredbånd er Danmark's hurtigste bredbånd så det ville klart være at fortrække hvis du har behov for en ekstra god forbindelse.

Du kan lige nu få 100 kroner rabat, på fiberbredbånd med en Hiper rabatkode fra denne hjemmeside https://cupouniverse.dk/butik/hiper-rabatkode/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester