carsten_mo Praktikant
12. februar 2018 - 20:52 Der er 6 kommentarer

Styring af ip'er på netværk

Hej

Jeg er den heldige ejer af 5 sammenbragte børn i husstanden.
Kone og jeg slås noget med dovne teenagere, som skyder deres travle liv af med at lave lektier, men har taget nogen af dem i at se netflix????, når de nu skal hjælpe til i husstanden. Er der et program/app, hvor jeg kan styre routeren, se hvad der linkes til, og så lukke ned for den enkelte ip, så det ikke blive en kollektiv straf for alle ved bare at slukke for routeren. Jeg er i besiddelse af den obligatoriske yousee router fra Netgear.

Håber at nogen kan hjælpe.

Carsten
erikjacobsen Professor
12. februar 2018 - 20:54 #1
Skyd mig gerne - men lidt almindelig opdragelse, diskussion og selvstændighed til de unge mennesker kunne være en meget bedre løsning.
carsten_mo Praktikant
12. februar 2018 - 21:16 #2
Heh heh, ja det ville jeg jo gerne, og jeg har også styr på mine to børn som er de yngste i flokken og lytter til deres far. Problemet er at jeg ikke kan agerer på samme måde overfor min kones børn (det kommer der kun skidt ud af, da jeg jo ikke er deres obligatoriske far), så tænkte om kan styre deres internet individuelt, for der er ikke noget som strømsvigt eller mangel på internet som kan få unge mennesker op og stå. Selvfølgelig er internettet oppe igen når opvaskemaskinen er tømt, hvis det kan lade sig gør?
erikjacobsen Professor
12. februar 2018 - 21:27 #3
De lærer hurtigt at slukke for strømmen til opvaskemaskinen. Så har du intet vundet.

Og de kan jo jo så nemt som ingenting bruge deres mobiltelefoner til Internet, eller selv købe en lille mobildata internet tingest som de gemmer for dig.

Men hvis du vil ind i våbenkapløbet, så gem router-dimsen i et skab, med lås. og sluk for strømmen. Så varer det ikke længe før du ikke længere har 3 uartige børn og så dine egne.
carsten_mo Praktikant
14. februar 2018 - 07:55 #4
Det gav mig dog ikke svar på om hvorvidt der eksisterer et program eller app tll styring af routeren???
erikjacobsen Professor
14. februar 2018 - 08:18 #5
Yousee - nej.
carsten_mo Praktikant
20. februar 2018 - 13:26 #6
Oooog jow, det var der mulighed for. Med Netcup, får jeg rettigheden over alle enheder på routeren, så jeg kan justere hvor meget båndbredde de har eller helt slukke :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft skærper sikkerhedskravene for mange Windows-brugere: Dropper SHA-1 helt fra juni - du skal opgradere, hvis du vil modtage opdateringer fremover
En række Windows-brugere skal installere SHA-2, hvis de fortsat vil modtage opdateringer fra Microsoft, som skrotter den 17 år gamle forgænger om få måneder.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q3. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.