carsten_mo Praktikant
12. februar 2018 - 20:52 Der er 6 kommentarer

Styring af ip'er på netværk

Hej

Jeg er den heldige ejer af 5 sammenbragte børn i husstanden.
Kone og jeg slås noget med dovne teenagere, som skyder deres travle liv af med at lave lektier, men har taget nogen af dem i at se netflix????, når de nu skal hjælpe til i husstanden. Er der et program/app, hvor jeg kan styre routeren, se hvad der linkes til, og så lukke ned for den enkelte ip, så det ikke blive en kollektiv straf for alle ved bare at slukke for routeren. Jeg er i besiddelse af den obligatoriske yousee router fra Netgear.

Håber at nogen kan hjælpe.

Carsten
erikjacobsen Forsker
12. februar 2018 - 20:54 #1
Skyd mig gerne - men lidt almindelig opdragelse, diskussion og selvstændighed til de unge mennesker kunne være en meget bedre løsning.
carsten_mo Praktikant
12. februar 2018 - 21:16 #2
Heh heh, ja det ville jeg jo gerne, og jeg har også styr på mine to børn som er de yngste i flokken og lytter til deres far. Problemet er at jeg ikke kan agerer på samme måde overfor min kones børn (det kommer der kun skidt ud af, da jeg jo ikke er deres obligatoriske far), så tænkte om kan styre deres internet individuelt, for der er ikke noget som strømsvigt eller mangel på internet som kan få unge mennesker op og stå. Selvfølgelig er internettet oppe igen når opvaskemaskinen er tømt, hvis det kan lade sig gør?
erikjacobsen Forsker
12. februar 2018 - 21:27 #3
De lærer hurtigt at slukke for strømmen til opvaskemaskinen. Så har du intet vundet.

Og de kan jo jo så nemt som ingenting bruge deres mobiltelefoner til Internet, eller selv købe en lille mobildata internet tingest som de gemmer for dig.

Men hvis du vil ind i våbenkapløbet, så gem router-dimsen i et skab, med lås. og sluk for strømmen. Så varer det ikke længe før du ikke længere har 3 uartige børn og så dine egne.
carsten_mo Praktikant
14. februar 2018 - 07:55 #4
Det gav mig dog ikke svar på om hvorvidt der eksisterer et program eller app tll styring af routeren???
erikjacobsen Forsker
14. februar 2018 - 08:18 #5
Yousee - nej.
carsten_mo Praktikant
20. februar 2018 - 13:26 #6
Oooog jow, det var der mulighed for. Med Netcup, får jeg rettigheden over alle enheder på routeren, så jeg kan justere hvor meget båndbredde de har eller helt slukke :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Steffen Andersen er en af Danmarks bedste CIO'er: Styrer Adform i et vildt teknologiræs mod gigantiske konkurrenter
Nomineret til Årets CIO 2018: Tag med på et vildt teknologiræs med 2,7 milliarder visninger, budprocesser på 300 millisekunder, millioner af transaktioner i sekundet og konkurrenter som Facebook og Google. Læs her, hvordan Steffen Andersen, CIO hos Adform, sikrer, at virksomheden er helt fremme teknologisk.
Computerworld
Se listen: Disse it-virksomheder drømmer de danske it-studerende om at arbejde for
Konsulenthusene buldrer frem på listen over de virksomheder, som de danske it-studerende helst vil arbejde for. "Konsulenthusene har simpelthen øget kendskabet til sig selv som arbejdsgiver blandt de it-studerende. Det kræver heftig aktivitet på de sociale medier og universiteterne," lyder det fra Universum, der står bag undersøgelsen.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Vil strejkende it-folk kunne lægge hele Statens It ned? "Det har vi ingen kommentarer til," lyder den kryptiske melding fra Statens It
50 it-medarbejdere hos Statens It truer med at nedlægge arbejdet i sympatistrejke. Vil det betyde, at Statens It går ned?
Statens It nægter at svare.
White paper
11 skridt, der sikrer dig det bedste udbytte af dit CRM-projekt
Dette whitepaper identificerer 11 skridt, som enhver organisation bør gennemgå i forbindelse med CRM-implementering.