carsten_mo Praktikant
12. februar 2018 - 20:52 Der er 6 kommentarer

Styring af ip'er på netværk

Hej

Jeg er den heldige ejer af 5 sammenbragte børn i husstanden.
Kone og jeg slås noget med dovne teenagere, som skyder deres travle liv af med at lave lektier, men har taget nogen af dem i at se netflix????, når de nu skal hjælpe til i husstanden. Er der et program/app, hvor jeg kan styre routeren, se hvad der linkes til, og så lukke ned for den enkelte ip, så det ikke blive en kollektiv straf for alle ved bare at slukke for routeren. Jeg er i besiddelse af den obligatoriske yousee router fra Netgear.

Håber at nogen kan hjælpe.

Carsten
erikjacobsen Forsker
12. februar 2018 - 20:54 #1
Skyd mig gerne - men lidt almindelig opdragelse, diskussion og selvstændighed til de unge mennesker kunne være en meget bedre løsning.
carsten_mo Praktikant
12. februar 2018 - 21:16 #2
Heh heh, ja det ville jeg jo gerne, og jeg har også styr på mine to børn som er de yngste i flokken og lytter til deres far. Problemet er at jeg ikke kan agerer på samme måde overfor min kones børn (det kommer der kun skidt ud af, da jeg jo ikke er deres obligatoriske far), så tænkte om kan styre deres internet individuelt, for der er ikke noget som strømsvigt eller mangel på internet som kan få unge mennesker op og stå. Selvfølgelig er internettet oppe igen når opvaskemaskinen er tømt, hvis det kan lade sig gør?
erikjacobsen Forsker
12. februar 2018 - 21:27 #3
De lærer hurtigt at slukke for strømmen til opvaskemaskinen. Så har du intet vundet.

Og de kan jo jo så nemt som ingenting bruge deres mobiltelefoner til Internet, eller selv købe en lille mobildata internet tingest som de gemmer for dig.

Men hvis du vil ind i våbenkapløbet, så gem router-dimsen i et skab, med lås. og sluk for strømmen. Så varer det ikke længe før du ikke længere har 3 uartige børn og så dine egne.
carsten_mo Praktikant
14. februar 2018 - 07:55 #4
Det gav mig dog ikke svar på om hvorvidt der eksisterer et program eller app tll styring af routeren???
erikjacobsen Forsker
14. februar 2018 - 08:18 #5
Yousee - nej.
carsten_mo Praktikant
20. februar 2018 - 13:26 #6
Oooog jow, det var der mulighed for. Med Netcup, får jeg rettigheden over alle enheder på routeren, så jeg kan justere hvor meget båndbredde de har eller helt slukke :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.