ExcelJ95 Seniormester
02. marts 2018 - 11:26 Der er 6 kommentarer

Hvordan laver man word count på et enkelt slide ?

Jeg kan finde ud af at lave word count på hele filen, men ikke på et enkelt slide?
claes57 Ekspert
02. marts 2018 - 11:31 #1
blok teksten ind, kopier til word og lad den tælle
ExcelJ95 Seniormester
02. marts 2018 - 11:34 #2
Men hvis jeg har en del forskellige tekstbokse, og tegn rundt om på mit slide - så tager det jo næsten længere tid end at tælle det i hovedet.

findes der ikke en måde hvorpå jeg kan markerer et bestemt slide, og så få oplyst hvor mange ord/tegn der er derpå?
Thomas S Ekspert
02. marts 2018 - 11:47 #3
markere den tekst du gerne vil tælle, og så køre en Word Count - virker super på Word 16, du skal ikke engang lave en wordcount, idet programmet viser det i statuslinjen
ExcelJ95 Seniormester
02. marts 2018 - 11:50 #4
Men i PPT?
Thomas S Ekspert
02. marts 2018 - 12:07 #5
hmmm...
så kan du måske eksportere hele din præsentation, - vælg "filer - eksporter - opret uddelingskopier" - hvis du vælger "kun disposition" så kan du tælle ord i Word (måske lidt besværligt, men det er en "hurtigt workaround"
ExcelJ95 Seniormester
02. marts 2018 - 12:34 #6
Ja okay, det kunne godt være en løsning. tak
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
En skærmrevolution er på vej: Her er alt du bør vide om fremtidens mini-LED og micro-LED-skærme
En mindre skærmrevolution er nu under opsejling. Tre nye skærmteknologier kommer med hver deres løfte om vild kontrast, flottere farver og modulære egenskaber.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
The Digital Edge: Claus H. Andersen står i spidsen for at gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker
Podcast: Salling Groups digitale chef, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger - i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.