HrJensen12 Juniormester
11. marts 2018 - 10:08 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Windows 10 - Fryser fast

Hej Alle

Mit Windows 10 er begyndt at fryse fast forholdsvist kort efter opstart samt efter opstart efter dvale tilstand.

Jeg har allerede gjort følgende:
- Windows Update opdateret
- Malwarebyte har kørt skan uden fejl
- Kaspersky 2017 kørt skan uden fejl

Findes der et værktøj til at fikse windows 10? (Vil selvfølgelig helst undgå en ren installering af windows 10 hvis muligt...)

På forhånd stor tak!

Mvh. Allan
posten Ekspert
11. marts 2018 - 10:15 #1
hvilken pc har du hvis det er en bambus model så beskriv din cpu/ram/skærmkort og bundkort
poko1 Ekspert
11. marts 2018 - 10:18 #2
Præv at køre en Scan.
Tryk på Windows Tasten + X Tasten  Og vælg  WindowsPowerShell (Admin. Og skriv eller kopier    sfc /scannow  og sæt ind tryk på ok Husk der skal være afstand mellem C og /
220661 Ekspert
11. marts 2018 - 20:20 #3
Hvis #2 ikke løser problem, så skulle du måske tænke på de programmer der starter med Windows. Det kan være et program der tjekker for opdateringer, hvor det ikke virker.
Prøv at deaktivere de programmer der starter med Windows og se om problemet forsvinder. Gør det så aktiver en af gangen med en genstart mellem til synder findes.
For at se opstart programmer højreklik proceslinie og gå i jobliste, hvor du her går i start.
Ligger dit antivirus i start så undlad lige i første omgang at deaktivere dette.
Gå i søg og skriv msconfig. gå i fanen tjenester, og sæt hak ved at Microsoft tjenester skal skjules. nu får du programmer som du har installeret synligt. Deaktiver her alle på nær antivirus hvis den ligger der og genstart herefter pc.
Fryser den nu???
HrJensen12 Juniormester
22. marts 2018 - 19:18 #4
Poko1 det hjalp! Tak:)
optimaldoe Praktikant
04. august 2020 - 09:40 #5
Windows10 fryser nu på 2 i7 baerede computere den enen med 8GB RAM og den andne med 16GB RAM. Det er fuldstændig håbløst  Selv om jeg har testet chkdsk og sfc scannow og sådant. Hvis jeg er heldig kan jeg nå at starte et program ,og de andre fryser. Slv Chrome an ikke skifte fra side til side.
Dette er alvorligt og helt uforståeligt. Windows sander til.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.