Avatar billede Thomas Novice
25. marts 2018 - 14:20

Biolite net 'suprema'

Hej med jer
jeg driver en lille virksomhed hvor vi bruger  fingeraftryk til adgang, istedet for nøgler da folk har en mærkelig tendens til at smide dem væk :-)

Så systemet skulle opgraderes til at køre via netværk, således at indkodningen forgår på kontoret istedet for på selve terminalen https://www.supremainc.com/en/node/118 dette er terminalen, som kører via tcp/ip, softwaren bruger sql server, og ip adresse og port er angivet, og åbnet men kan ikke finde terminale via softwaren https://www.supremainc.com/en/content/biostar-2 kan sagtens pinge ip adressen, og se den på netværket, har dog mistanke om at sql servern ikke er korrekt konfigureret, er der mon nogen som kender til dette opsæt, eller bare en expert inden for sql server.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester