AOlsen Juniormester
15. april 2018 - 20:09 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Fodbold notifikationer på Huawei P10 Pro

Jeg er for nyligt begyndt at få notifikationer om scoringer i fodbold kampe. Eksempelvis kom der her til aften updates på mål fra FCM mod Nordsjælland. Fik også champions league updates i sidste uge.

Jeg kan trykke nyttig eller ikke nyttig på notifikationen. Og hvis jeg trykker på den sendes jeg ind på et Google site med kamp detaljer.

Så det ligner en Google service af en art og derfor har jeg oprettet spørgsmål under Android kategorien. Jeg er også begyndt at få tilsvarende notifikationer med vejr/temperatur.

Jeg har ikke bedt om disse updates og vil egentlig gerne slå både vejr og fodbold fra. Er der nogen der ved hvad Google tjenesten hedder, om den er med i Android. Og vigtigst af alt hvordan man slår den fra.

Jeg har trykket ikke nyttig de seneste par uger på alt, men de er tilsyneladende ikke nok.
Thomas S Ekspert
16. april 2018 - 12:57 #1
du har nok fået installeret et eller andet app som kommer med disse pop-ups - så du skal finde ud af hvad du har installeret, og derefter afinstallere det.
AOlsen Juniormester
16. april 2018 - 23:20 #2
Fik lidt mere tid og søgte på engelsk. Fandt ud af at vejr notifikationer og sport live score tidligere var en del af Google Now. Nu er det overflyttet til Google assistant.

https://www.google.dk/amp/s/fieldguide.gizmodo.com/hide-sports-scores-on-google-now-to-avoid-spoilers-1730482823/amp

Det er åbenbart Googles bud på skræddersyet info, der kunne interessere mig.

Jeg fandt ud af at slå det fra via Google browser. Hurra. Slut med fodbold updates om FC Nordsjælland
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
En ny udbudslov kan se dagens lys i 2020: Få overblikket her
Evalueringen af den nuværende udbudslov blev sat i gang, da erhvervsminister Rasmus Jarlov udsendte et høringsbrev i demcember 2018. Lovforslaget og eventuelle ændringer forventes at ligge klar i 2020.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Lav din egen robot på få minutter med Fable
Tilbage i 2011 startede Shape Robotics udviklingen af Fable, et robotsystem bygget enkelt op på moduler. Det gør at studerende kan bygge deres egen robot på få minutter ved brug af interaktive blokke eller Python API. I denne video fortæller Moises Pacheco, CTO i Shape Robotics om processen med at skabe en intuitiv app sammen med Ciklum, og et partnerskab med Microsoft.