AOlsen Juniormester
15. april 2018 - 20:09 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Fodbold notifikationer på Huawei P10 Pro

Jeg er for nyligt begyndt at få notifikationer om scoringer i fodbold kampe. Eksempelvis kom der her til aften updates på mål fra FCM mod Nordsjælland. Fik også champions league updates i sidste uge.

Jeg kan trykke nyttig eller ikke nyttig på notifikationen. Og hvis jeg trykker på den sendes jeg ind på et Google site med kamp detaljer.

Så det ligner en Google service af en art og derfor har jeg oprettet spørgsmål under Android kategorien. Jeg er også begyndt at få tilsvarende notifikationer med vejr/temperatur.

Jeg har ikke bedt om disse updates og vil egentlig gerne slå både vejr og fodbold fra. Er der nogen der ved hvad Google tjenesten hedder, om den er med i Android. Og vigtigst af alt hvordan man slår den fra.

Jeg har trykket ikke nyttig de seneste par uger på alt, men de er tilsyneladende ikke nok.
Thomas S Ekspert
16. april 2018 - 12:57 #1
du har nok fået installeret et eller andet app som kommer med disse pop-ups - så du skal finde ud af hvad du har installeret, og derefter afinstallere det.
AOlsen Juniormester
16. april 2018 - 23:20 #2
Fik lidt mere tid og søgte på engelsk. Fandt ud af at vejr notifikationer og sport live score tidligere var en del af Google Now. Nu er det overflyttet til Google assistant.

https://www.google.dk/amp/s/fieldguide.gizmodo.com/hide-sports-scores-on-google-now-to-avoid-spoilers-1730482823/amp

Det er åbenbart Googles bud på skræddersyet info, der kunne interessere mig.

Jeg fandt ud af at slå det fra via Google browser. Hurra. Slut med fodbold updates om FC Nordsjælland
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sticks'n'Sushis usynlige optimering henter 10 procent ekstra på bundlinjen: "Det er mere end rigeligt til både at betale systemet og give et afkast"
Fra Computerworlds arkiv: Med en cloudbaseret regnemaskine optimerer Sticks'n'Sushi sin take away-forretning. Snart begynder kæden også at regne på råvarerne, og så er der udsigt til 10 procent mere på bundlinjen.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.