AOlsen Juniormester
15. april 2018 - 20:09 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Fodbold notifikationer på Huawei P10 Pro

Jeg er for nyligt begyndt at få notifikationer om scoringer i fodbold kampe. Eksempelvis kom der her til aften updates på mål fra FCM mod Nordsjælland. Fik også champions league updates i sidste uge.

Jeg kan trykke nyttig eller ikke nyttig på notifikationen. Og hvis jeg trykker på den sendes jeg ind på et Google site med kamp detaljer.

Så det ligner en Google service af en art og derfor har jeg oprettet spørgsmål under Android kategorien. Jeg er også begyndt at få tilsvarende notifikationer med vejr/temperatur.

Jeg har ikke bedt om disse updates og vil egentlig gerne slå både vejr og fodbold fra. Er der nogen der ved hvad Google tjenesten hedder, om den er med i Android. Og vigtigst af alt hvordan man slår den fra.

Jeg har trykket ikke nyttig de seneste par uger på alt, men de er tilsyneladende ikke nok.
Thomas S Ekspert
16. april 2018 - 12:57 #1
du har nok fået installeret et eller andet app som kommer med disse pop-ups - så du skal finde ud af hvad du har installeret, og derefter afinstallere det.
AOlsen Juniormester
16. april 2018 - 23:20 #2
Fik lidt mere tid og søgte på engelsk. Fandt ud af at vejr notifikationer og sport live score tidligere var en del af Google Now. Nu er det overflyttet til Google assistant.

https://www.google.dk/amp/s/fieldguide.gizmodo.com/hide-sports-scores-on-google-now-to-avoid-spoilers-1730482823/amp

Det er åbenbart Googles bud på skræddersyet info, der kunne interessere mig.

Jeg fandt ud af at slå det fra via Google browser. Hurra. Slut med fodbold updates om FC Nordsjælland
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Langt de fleste offentlige myndigheder halter bagefter med it-sikkerheden
Langt de fleste offentlige myndigheder er stadig ikke nået i mål med it-sikkerheden, viser en ny undersøgelse fra Digitaliseringsstyrelsen.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.