donnakaran Novice
18. april 2018 - 14:26 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Fejl i fletning word/excel

Jeg har lavet flette filer en million gange uden at få problemer :-) Men nu hvor jeg skal flette et medlemskort oprettet i word med en medlemsliste, som er en excel fil, bliver kun hver anden flettet, og jeg kan simpelthen ikke se nogen fejl. Det er kun fornavn og efternavn, der skal med på kortet. Jeg har derfor prøvet at slette alle de andre kolonner i excel filen, hvilket ikke har hjulpet, har også prøvet at flytte data over i word, hvilket heller ikke har hjulpet. Af 161 medlemmer bliver kun 81 flettet, og det er nøjagtig hver anden.
Nogen der kan hjælpe?
jernrosen3 Mester
18. april 2018 - 15:22 #1
Måske der bruges ; ( Semikolon ) i stedet for , ( Komma ) eller : ( Kolon ) til at afslutte nogle af forekomsternes ende i Excel?

Kan være en indstilling i Excel, der har ændret sig.

Måske sprogpakke er opdateret?
lene-fredborg Professor
18. april 2018 - 16:06 #2
Du har sandsynligvis et ”Næste post” (Next record)-felt, som skal fjernes.

Hvis det er breve: Har du mon indsat et ”Næste post”-felt. I givet fald så fjern det. Word skifter automatisk til næste post.

Hvis det er etiketter/navne (betegnelse afhænger af Word-version): Der skal du have et ”Næste post” felt før hver post med undtagelse af første post.
donnakaran Novice
18. april 2018 - 18:41 #3
Tak Lene, det havde jeg nemlig
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Frank Rasmussen nægter at afvise Hopper stjæler data fra Saphe: "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise"
Interview: Telerigmanden Frank Rasmussen tager endnu en gang til genmæle over for konkurrenten Saphe, der beskylder ham for at stjæle data. Han nægter dog at afvise, at det rent faktisk sker. "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise," lyder det.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Sådan flytter du din Dynamics løsning i skyen
I dette Whitepaper fokuseres der på hvordan din virksomheds eksisterende Dynamics CRM on-premise løsning kan flyttes i skyen til en Microsoft Dynamics 365 online platform, og hvilke fordele og ulemper der er ved det i forhold til On-premise. Der er i dag bred enighed om, at en online løsning er langt mere omkostningseffektiv og lettere at drifte samtidig med, at den giver betydelig flere fordele i forhold til funktionalitet. Hent dit Whitepaper i dag, og bliv klogere på de næste skridt i processen.