donnakaran Novice
18. april 2018 - 14:26 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Fejl i fletning word/excel

Jeg har lavet flette filer en million gange uden at få problemer :-) Men nu hvor jeg skal flette et medlemskort oprettet i word med en medlemsliste, som er en excel fil, bliver kun hver anden flettet, og jeg kan simpelthen ikke se nogen fejl. Det er kun fornavn og efternavn, der skal med på kortet. Jeg har derfor prøvet at slette alle de andre kolonner i excel filen, hvilket ikke har hjulpet, har også prøvet at flytte data over i word, hvilket heller ikke har hjulpet. Af 161 medlemmer bliver kun 81 flettet, og det er nøjagtig hver anden.
Nogen der kan hjælpe?
jernrosen3 Mester
18. april 2018 - 15:22 #1
Måske der bruges ; ( Semikolon ) i stedet for , ( Komma ) eller : ( Kolon ) til at afslutte nogle af forekomsternes ende i Excel?

Kan være en indstilling i Excel, der har ændret sig.

Måske sprogpakke er opdateret?
lene-fredborg Professor
18. april 2018 - 16:06 #2
Du har sandsynligvis et ”Næste post” (Next record)-felt, som skal fjernes.

Hvis det er breve: Har du mon indsat et ”Næste post”-felt. I givet fald så fjern det. Word skifter automatisk til næste post.

Hvis det er etiketter/navne (betegnelse afhænger af Word-version): Der skal du have et ”Næste post” felt før hver post med undtagelse af første post.
donnakaran Novice
18. april 2018 - 18:41 #3
Tak Lene, det havde jeg nemlig
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er de vigtigste pointer i NNIT's nye halvårsregnskab: Frigører sig fra Novo Nordisk - og stort udbytte på vej
Interview: Manglende omsætning hos Novo Nordisk og stor fremgang i tre andre sektorer betyder, at NNIT gør sig mere uafhængig af Novo Nordisk. Her er de vigtigste punkter i selskabets nye regnskab. Interview med finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen.
Computerworld
Studieguide: Følg disse råd og få mest smartphone for pengene - disse fire smartphones er de bedste køb lige nu
En ny, velfungerende smartphone behøver ikke at koste alverden. Sådan får du masser af mobil til få penge.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Ny undersøgelse: Service er nøglen til øget omsætning i den digitale fremtid
Service bliver en vigtigere og vigtigere del af din virksomheds succes fremadrettet, og i dette whitepaper kan du blive klogere på hvordan du kommer i gang med at implementere intelligente serviceløsninger. Undersøgelsen der er udført af Salesforce, fortæller blandt andet at hele 92% af alle adspurgte ledere vil have deres organisation til at adaptere servicestrategier, for bedre at kunne reflektere kundens ønsker og behov. Læs dette og meget mere nu, ved at downloade vores gratis whitepaper.