donnakaran Novice
18. april 2018 - 14:26 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Fejl i fletning word/excel

Jeg har lavet flette filer en million gange uden at få problemer :-) Men nu hvor jeg skal flette et medlemskort oprettet i word med en medlemsliste, som er en excel fil, bliver kun hver anden flettet, og jeg kan simpelthen ikke se nogen fejl. Det er kun fornavn og efternavn, der skal med på kortet. Jeg har derfor prøvet at slette alle de andre kolonner i excel filen, hvilket ikke har hjulpet, har også prøvet at flytte data over i word, hvilket heller ikke har hjulpet. Af 161 medlemmer bliver kun 81 flettet, og det er nøjagtig hver anden.
Nogen der kan hjælpe?
jernrosen3 Mester
18. april 2018 - 15:22 #1
Måske der bruges ; ( Semikolon ) i stedet for , ( Komma ) eller : ( Kolon ) til at afslutte nogle af forekomsternes ende i Excel?

Kan være en indstilling i Excel, der har ændret sig.

Måske sprogpakke er opdateret?
18. april 2018 - 16:06 #2
Du har sandsynligvis et ”Næste post” (Next record)-felt, som skal fjernes.

Hvis det er breve: Har du mon indsat et ”Næste post”-felt. I givet fald så fjern det. Word skifter automatisk til næste post.

Hvis det er etiketter/navne (betegnelse afhænger af Word-version): Der skal du have et ”Næste post” felt før hver post med undtagelse af første post.
donnakaran Novice
18. april 2018 - 18:41 #3
Tak Lene, det havde jeg nemlig
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft med klar melding til sine 3.000 danske partnere: "Overlæggeren er, at det er cloud or nothing at all"
Interview: Tiderne, hvor du som Microsoft-partner bare kunne sælge nogle licenser og have succes med det, er forbi. Hvis du vil være en af de hotteste partnere hos Microsoft, skal du bevise overfor partnerdirektør Claus Jul Chrisitansen, at du er klar til at basere hele din forretning på cloud.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.